Din 7 iunie, brandul Bruno Vassari este disponibil și pentru piața din Republica Moldova. Acum, toți specialiștii beauty, dar și femeile care-și doresc o îngrijire profesionistă la domiciliu pot profita de apariția acestuia în țara noastră.

Datorită Daria Room, care a devenit distribuitorul oficial al acestui brand în Moldova, acum secretul frumuseții a devenit mai accesibil pentru fiecare, nu doar prin produse de calitate, dar și prin prețul atrăgător.

În cadrul unui eveniment festiv, peste 150 de reprezentante ale sexului frumos, au avut ocazia să simtă pe pielea lor produsele Bruno Vassari, dar și să testeze câteva dintre procedurile ce pot fi realizate cu unele din acestea alături de Alice Galani și Olimpiu Galani, manageri Beauty One, dar si a doamnei doctor Estetician Manuela Ravescu și a trainerului Roxana Feder. Seara a fost condimentată cu muzică bună, o atmosferă frumoasă, și desigur, nelipsitele cadouri de la Bruno Vassari pentru toți cei prezenți!

Bruno Vassari este unul dintre cele mai renumite branduri de cosmetică cu o experiență de peste 30 ani pe piața mondială. De mai bine de 10 ani, se menține în topul preferintelor saloanelor de frumusețe, ale femeilor, dar și ale bărbaților din întreaga lume. În România, Bruno Vassari a fost îndrăgit de aproape 10 ani prin calitatea si inovația produselor, oferind rezultate imediate, încă de la prima ședință.