Au fost ani de succes, cu multă trudă care m-au făcut să înţeleg că stabilitatea și creșterea sunt cele mai bune ingrediente care te fac să simți bucuria satisfacției. În acești 15 ani am propus pieței proiecte inovative atât ca şi concept, cât și conținut. „Felicia Optic Centru”, „Berd’s Design Hotel”, „Mezzo Italian Restaurant”, „SPA by Berd’s”, toate ne-au consolidat în dorința noastră de a oferi valoare și grijă clienților noștri; de a deveni și mai competitivi, de a înţelege aceste industrii. Astfel, în aceşti 15 ani am înţeles că adevăratul sens al fericirii poate fi definit printr-un proces continuu de creștere, dezvoltare și creație.

Experiența m-a făcut să înţeleg că fiecare zi merită să fie trăită intens și cu multă recunoștință. Că dragostea are multe laturi și că drumul spre mine este unul foarte interesant. Că cel mai prețios cadou sunt oamenii din jurul meu și că bucuria, fericirea și iubirea se află în interiorul nostru.

Lucia de acum 15 ani era mămică a doi copii, astăzi sunt mama fericită a trei copilași care sunt de fapt cele mai importante reuşite ale unei femei.