Participă, împreună cu echipa de experţi ai proiectului, la realizarea clasamentului „Omul Anului 2018”. Alege, din lista pe care ți-o propunem mai jos, oamenii care crezi că au contat în acest an, ţinând seama de urmatoarele criterii de apreciere: notorietatea publică în 2018 și impactul social al deciziilor sau activității candidaților în anul care a trecut. Decizia aparține în proporție de 50 la sută internetului, iar celelalte 50 la sută din voturi depind de juriul invitat de redacție.

Puteţi vota online o singură dată pe zi de pe aceeași adresă IP în sistem click, acordând un vot participantului preferat, iar dacă doriţi să acordaţi mai multe voturi, expediaţi un SMS la numărul scurt 2320 (tarif: 10 lei inclusiv TVA, egal cu 10 voturi). Voturile trucate vor fi anulate. Prin SMS, puteţi vota nelimitat.

Textul mesajului în format corect va conţine doar numele participantului, de exemplu – Ion Ionescu. Numele participantului trebuie scris fără diacritice și semne de punctuație. Serviciul este disponibil pe tot teritoriul Republicii Moldova, pentru abonaţii „Orange” și „Moldcell”.

Votul se va încheia pe 8 februarie 2019, ora 16.00.
Lansarea ediției din acest an și ceremonia de premiere a Oamenilor Anului 2018 vor avea loc, conform tradiției, în a doua jumătate a lunii februarie.

OMUL ANULUI este la a şasea ediţie şi pentru al şaselea an proiectul este susținut de Moldova Agroindbank.

Proiect de Sergiu Gavriliţă
Coordonare: Svetlana Catană

Partener general:   

                                                 maib_logo                                               

POLITICĂ ȘI ADMINISTARE 

Diplomație

BUSINESS

Familii în business

Business

MANAGEMENT

SOCIETATE

Medicină

MASS-MEDIA

Mass media

IT ȘI INOVAȚII

CULTURĂ

SHOWBIZ

VIP JUNIOR