Roman Burlaca e o adevărată revoluție a tot ce înseamnă generația tânără din acest secol alert. E o dovadă că talentul nu cunoaște vârste, limite, zone geografice, naționalități sau alte bariere posibile și imposibile. Imaginația e conducta care îi livrează idei și scenarii de clipuri cu milioane de vizualizări pe YouTube, căci Roman știe cum să creeze frumos.

Vă amintiți ce făceați la 24 de ani? Anume la această vârstă tânărul a gustat succesul trupei „Carla’s Dreams” în România. Roman, „fabrica de hituri a celor de la CSD”, scoate pe bandă piese ce răsună în difuzoare și la posturile TV de profil, iar el știe cel mai bine cum să transpună celebritate în clipuri ce îi cuceresc pe fani.

În anul 2016, la Media Music Awards, piesa „Te rog” a trupei „Carla’s Dreams” a obținut premiul „Best Music Video România”. Doar într-un singur an, aceasta a atins cota de 300 de milioane de vizualizări pe YouTube.

Cariera lui Roman e un start-up ce se dezvoltă vertiginos, cucerind munți printr-o muncă asiduă și împreună o echipă super. „Cea mai mare reușită a mea sunt oamenii care mă susțin. Mă refer la echipa mea, alături de care muncesc zi de zi și al cărei merit este considerabil, dacă nu chiar absolut”, mărturisește tânărul regizor.

Anul 2016 a continuat povestea de succes începută cu câțiva ani în urmă. Industria muzicii de peste Prut a apreciat talentul lui Roman, fâcând din el un nume respectat de interpreții de-acolo. Mulți își doresc ca el să regizeze clipuri pentru ei, pentru că e bun și are idei proaspete, pentru că depune profesionalism împreună cu echipa sa.

Roman spune că anul 2016 a fost unul foarte bun pentru el și pentru oamenii care lucrează cu acest producător. Noi îl credem. Nu e nevoie să desfacem firul în patru pentru a vedea rezultatele frumoase ale muncii depuse de el și de oamenii săi.

E un tip modest cu aspirații mari. Își caută de viață și de dezvoltarea profesională. Crede în eforturi și în realizarea dorințelor. Sunt săptămâni când reușește să doarmă doar câte o oră pe zi, în rest timpul fiind alocat creării și regiei. Energia îi este canalizată spre proiecte ce au scopul de a promova muzica bună. E convins de faptul că atunci când îți dorești ceva, toate eforturile depuse în direcția corectă vor da roade frumoase, iar riscurile de ratare sunt minime.

Spune că nu a găsit încă formula succesului, însă știe sigur că oamenii sunt cheia în orice domeniu de activitate. În lipsa acestora, lucrurile nu ar avea o turnură pozitivă.

rb-12_fmtFişier

Regizor / founder & CEO al casei de producție
„BR Films”

Data şi anul nașterii: 17 decembrie 1992, Ștefan-Vodă

Studii: Academia de Muzică, Teatru și Arte Plastice din Chișinău, Catedra multimedia, specialitatea regie și montaj, film și TV

 

 

 

 

 

 

Text: Iuliana Mămăligă

Foto: Arhiva personală