Suntem în perioada sărbătorilor de iarnă și, cu această ocazie, trei prietene, Viorica Lupu, Olesea Olteanu și Tatiana Slivca, au venit să petreacă o zi la Shopping MallDova, locul perfect unde poți să îți înnoiești garderoba, să alegi cosmeticele preferate, să mănânci bine, să ai parte de servicii bancare, farmacie, spălătorie auto, cinema și de multe alte facilități. Din cele peste 100 de magazine, fetele au mers la preferatele lor, iar noi le-am însoțit cu drag.

Seasons Brasserie

Pentru început, fetele au luat micul dejun la restaurantul „Seasons Brasserie”, unde au avut parte de un adevărat festin gastronomic. Într-o ambianță relaxantă, cu aromă de cafea americano, tinerele au gustat clătite americane, salate ușoare și multă voie bună. Restaurantul este unul dintre cele mai speciale din capitală. Aici meniul e unul variat, perfect pentru orice gurmand. Poftă mare!

274a9820page_112_optMagazinul „Ovico”

Viorica a ales magazinul de cosmetice „Ovico” pentru a cumpăra ceva nou pentru trusa ei. Tentaţia era cu adevărat mare, pentru că aici se găsesc produse de top de la cele mai cunoscute branduri din lume. „Am încercat multe cosmetice, dar mereu am revenit la Dior. Apreciez calitatea acestui brand. Pentru îngrijirea tenului, aleg produsele de la Clarins, sunt mulţumită de ele”, spune interpreta.

274a9970page_113_opt274a9989page_113_optMagazinul „Motivi”

Olesea a mers la magazinul Motivi, unde a ales două outfituri. Primul, clasic şi numai bun de mers la întâlniri de afaceri, la ieşiri în oraş, o ţinută conform tendinţelor din acest sezon. Accesoriul-cheie e geanta mini cu element metalic în formă de inimă, dovadă că brandul Motivi creează cu dragoste pentru fashioniste.

Al doilea outfit este mai relaxant, un pulover oversize asortat cu o fustă maxi, iar căciula din blană albă completează perfect ţinuta cu iz de iarnă.

274a0068page_114_opt274a0138page_114_optMagazinul „Guess”

Pe Tatiana am însoţit-o la magazinul Guess, unde am găsit accesorii cu un design unic, rochii şi costume perfecte pentru orice ocazie. Clasicul rămâne clasic, nemuritor şi perfect, idee pe care a mizat şi prezentatoarea TV. O ţinută all black asortată cu o geantă mini în culori pastelate şi cu inserţii sclipitoare.

O altă opţiune o reprezintă şi rochiile cu inserţii de catifea, perfecte pentru revelion, dar şi pentru alte ocazii speciale. Geanta bracelet de la Guess aduce un strop de lumină într-un outfit de culori tari. „La Guess găsesc întotdeauna o gamă largă de piese vestimentare care îmi pun în valoare feminitatea”, a menţionat Tatiana.

274a0027page_115_opt274a0052page_115_optMagazinul „Bomba”

Fetele au ales magazinul Bomba pentru cadouri de sărbători. Dacă tot suntem într-o „eră a tehnologiilor”, aici se găsesc ultimele apariţii în materie de gadgeturi, electronice şi electrocasnice la preţuri accesibile. E un adevărat univers pentru cei care vor să aibă cele mai bune produse pentru casa lor, care să le faciliteze viaţa. Un laptop? Căşti? Boxe sau un smart TV? Pe toate le găsiţi la magazinul Bomba.

274a9930page_116_optSupermarketul „Fourchette”

Tot ce ai nevoie pentru masa de sărbători găseşti la supermarketul Fourchette. Fetele şi-au aprovizionat coşul cu bunătăţi, dar au găsit şi obiecte de decor, jucării, produse pentru baie şi bucătărie. În treacăt pe lângă raionul cu patiserii, ne-am oprit şi am cumpărat două baghete fierbinţi, proaspăt gătite în brutăria magazinului, o adevărată binecuvântare pentru papilele gustative.

274a9864page_117_opt

 

Coordonator, autor: Iuliana Mămăligă. Foto: Andrian Irimca. Loc: Shopping MallDova

658x0_malldova_logo_coorporate_rulesShopping MallDova

str. Arborilor 21,

Chișinău MD – 2025,

Republica Moldova

Telefon + 373 22 603 601

www.shoppingmalldova

fb: shoppingmalldova