Mary Kay Ash a fondat Compania în 1963, având un vis măreț. Compania și-a început activitatea cu 5 produse. Astăzi clienții companiei au la dispoziție peste 200 de produse: pentru îngrijirea pielii, cosmetice decorative, de îngrijire a corpului, pentru protecție solară, arome.

Consultanții Independenți de frumusețe Mary Kay® din întreaga lume ajută femeile de orice vârstă să descopere frumusețea lor individuală cu produse remarcabile, prin recomandări și deservire personale. Clienții care folosesc produsele Mary Kay® sunt printre cei mai fideli din lume, pentru că acestea sunt sigure, eficiente și le oferă beneficiile minunate pe care și le doresc.

Mary Kay® oferă clienților:

• Îngrijire inovatoare a pielii cu produse pentru o piele sănătoasă și impecabilă care sfidează vârsta.

• Culori seducătoare – de la o strălucire naturală la glamour, de la mat la sclipitor.

• Arome cu personalitate – romantică, florală sau de fructe; fiecare va găsi o aromă care îl reprezintă.

• Îngrijirea corpului și răsfăț cu produse care revitalizează și protejează pielea.

Compania investește milioane de dolari în cercetări și efectuează peste 500 000 de teste în fiecare an, pentru a se asigura că produsele Mary Kay® corespund celor mai înalte standarde de calitate și siguranță. Compania urmărește ca produsele Mary Kay® să satisfacă sau să depășească așteptările clienților, de aceea, anual, mii de femei din întreaga lume utilizează și evaluează produsele Mary Kay® fiind ghidate de experți, pentru a ajuta Compania să înțeleagă ce avantaje își doresc femeile de la produsele pe care le folosesc.

Femeile din toate categoriile sociale se bucură de afacerea lor cu Mary Kay®, datorită posibilităților atractive şi flexibilității oferite de modelul de ­business. Orice femeie – mamă, profesionistă în diferite domenii sau pensionară – poate fi Consultant Independent de frumusețe Mary Kay®.

1 este locul pe care l-a obţinut compania în cadrul votingului online pentru  TOP 100 branduri din Moldova

image-marina-moraru_fmtMarina Moraru, directorul filialei Mary Kay în Moldova: Data de 13 septembrie 2005 este semnificativă pentru filiala moldovenească a Companiei. În acest an, Mary Kay şi-a deschis uşile şi în Chişinău, dăruind miilor de femei posibilităţi nelimitate de dezvoltare a propriei afaceri. Mary Kay este una dintre cele mai mari companii de cosmetice, un brand care, din 2005, oferă şi femeilor din ţara noastră oportunitatea de a achiziționa produse cosmetice din SUA.