Oameni noi la VIP Magazin: Diana Botnaru

Mie îmi spun Diana. Așa cică m-au numit părinții prin 1999. De când mă știu…conștient, am fost pasionată de tot ce înseamnă jurnalism. Oamenii care se-nvârteau în acest domeniu erau pentru mine eroi.

În timp, am cunoscut culisa acestei meserii și cei de sus, pentru mine au rămas la fel.

Anul acesta am ajuns printre oamenii care contribuie la coacerea celei mai bune reviste din Republica Moldova, VIP Magazin. Cu drag, respesct și admirație, ne întâlnim periodic printre cuvinte, virgule și simțiri.

Dincolo de corp… este SUFLET

CV-ul SUFLETULUI

DATE PERSONALE: Suflet. Născut într-o zi când fruzele abia de-ncep să se facă într-o culoare cu soarele, iar ploile încep să capete teren.

EXPERIENȚE PROFESIONALE ȘI PERSONALE: Ani la rând călător în căutarea liniștii. Câteva zeci de luni în zbucium: personal și profesional. Zile de calm și pace. Ore de război întâi cu el și apoi…cu alții. De mai mult timp…pierdut.

EDUCAȚIE ȘI FORMARE: Lecții de naivitate ce-au durat puțin. Nu, nu pentru că n-am avut bani să achit cursurile, ci pentru că n-am mai vrut. Cursurile de curaj și putere durează la fel de puțin, pentru că actualizez constant. Expert în eșuări și emoții. Școala vieții- încă repetent.

COMPETENȚE DE COMUNICARE: Uneori bune abilități de public speaking, des- MUT.

PERMIS DE CONDUCERE: Am. Și câteva amenzi. Unele neintenționate, altele- cu bună știință.

 

Diana BOTNARU

 

Abonează-te la articolele

Vip Magazin