A mai trecut un an. Respectiv, a mai trecut o ediţie dedicată celor mai sexy 100 de femei din Moldova, versiunea VIP Magazin – a noua, deja, la număr. Cele pe care le-am selectat în acest top, sunt domnişoare şi doamne care au intrat în viaţa publică de la noi şi de peste hotare, fiecare pe domeniul său de activitate: modelling, fashion, blogging, afaceri, televiziune sau media, în general. Sau din alte domenii, publice şi ele. Toate acestea se numără printre protagonistele actualei ediţii, „Top 100 cele mai sexy femei din Moldova”, marca „VIP Magazin”, care apare în luna martie an de an, începând cu anul 2009.

Poziţionarea finală a participantelor în acest clasament a fost determinată, în proporţie de 40 la sută, de votingul pe site-ul www.vipmagazin.md, care a durat pe parcursul lunii februarie. Totodată, clasamentul a fost decis şi de un juriu care a avut grijă să asigure echilibrul într-un proces atât de complicat care este, de altfel, subiectiv. S-a dat cu părerea şi redacţia care cunoaşte, ca nimeni alţii, starea de lucruri privind viaţa publică şi mondenă din Republica Moldova.

Deci, dorim vizionare plăcută şi lecturare pe măsură, dragelor noastre participante şi dragilor lor admiratori. Sincere felicitări celor care s-au regăsit răsfoind această ediţie şi mult succes celorlalte femei sexy de la noi care nu au intrat în acest top în 2018. Nu vă faceţi griji însă, pentru că urmează 2019, iar după 9 vine 10. Iar noi nu plecăm nicăieri. Ne reîntâlnim la anul, urmărind „Top 100 cele mai sexy femei din Moldova”!

Clasamentul  TOP 100 SEXY  cele mai femei din Moldova 2018, conform VIP magazin:

 

100. Cristina Baban

(Interpretă)

Cu o voce sublimă, un chip de veşnică adolescentă care adoră libertatea fiecărui sunet al muzicii, Cristina Baban a strâns în suflet acorduri de melodii pe care le oferă cu mult drag publicului ei. Are în ea fineţea unei visătoare, a unei toamne tinere, care te inspiră să fii romantic, să iubeşti şi să ai liber la emoţii. Of, Cristina, mai să vărsăm aici lacrimi! Ce să-i facem, suntem o redacţie de sensibili pentru frumos!

cristina-baban_print_opt99. Nadya Aydan

(Brow Master)

Ce-i frumos şi nouă ne place, şi Nadyei, de vreme ce tânăra mânuieşte cu iscusinţă arta frumuseţii. Gingaşă, dar sexy, ea ştie toate tainele industriei beauty, fiind o reprezentantă demnă a acestui domeniu. Este o împătimită a sporturilor de iarnă, conduce maşini de teren. Şi cu toate astea, fără a-şi pierde din feminitate. Consideră că a fi sexy înseamnă a avea atitudine, umor şi nu în ultimul rând, cei şapte ani de acasă.

Foto: Vadim Dodon

nadya-aydan_print_opt98. Magda Popuşoi

(Model)

Magda e fata brunetă cu ochi albaştri, o combinaţie cromatică năucitoare şi irezistibilă. Emană un firesc electrizant din privirea ei şi nu îi poţi rezista. Însă, atenţie maximă! Magda a fost cerută de soţie în acest an, şi nu oriunde, ci chiar în inima munţilor din Braşov. E evident ca o fată ca ea să merite o cerere în căsătorie demnă de povestit nepoţilor!

magda-popusoi_8bb923c4_opt97. Anastasia Zeleniuk

(Model)

Bruneta cu ochi verzi îmbină cu succes cariera în modelling şi afacerea proprie, una dulce, de altfel – deserturile Plum. Eroină a unor shootinguri de excepţie, Anastasia are o siluetă fără cusur şi o privire care pare că-ţi vorbeşte dincolo de obiectiv. Vorbe dulci… desigur. Îi reuşeşte orice, lucru care ne demonstrează că este şi frumoasă, şi deşteaptă.

Foto: Dora Mois

anastasia-zeleniuk_pri_opt96. Tatiana Spînu

(Înterpretă)

E regina Balului de Gheaţă pe care îl organizează al patrulea an la rând, eveniment ce îi poartă deja amprenta. O vezi des la TV: fie îşi promovează muzica sau cartea, fie povesteşte despre călătorii… un lucru e sigur: evoluţia acestei fete nu te plictiseşte!

tatiana-spinu_foto_opt95. Natalia Duminică

(Coregrafă)

Pentru ea a fi sexy înseamnă a merge la serviciu. Cum brutarii dau pâinea în cuptor, cum lăcătuşii şlefuiesc piesele – genul său de activitate prevede să ai acest element în sânge. Sigur că poţi da din şolduri mecanic, dar publicul e atent şi nu se lasă minţit. Asta ori o ai, ori n-o ai. Şi ea o are, că e cu sabia pe şolduri, că e cu vreo lighioană în jurul gâtului, că e pe scena Palatului Naţional în cadrul ansamblului Joc.

natalia-duminica_dsc_7_opt94. Victoria Răileanu

(Model)

Victoria e o premieră în topul nostru şi e una frumoasă. De ce să explicăm de ce, dacă puteţi vedea şi singuri? Admiraţi-o cât vă place. Privire seducătoare, ochi de căprioară, o aură ce inspiră podiumurile şi multe şedinţe foto – cam aşa am face un scurt rezumat despre Victoria Răileanu. Sperăm să o vedem în defilările celor mai mari case de modă din lume şi pe coperţile celor mai prestigioase reviste din lume.

victoria-raileanu_prin_opt93. Doina Stratan

(Model, prezentatoare RU TV)

Doar cu un simplu zâmbet, Doina poate pune pe jar imaginaţia bărbaţilor, dar atenţie, este deja femeie măritată cu acte în regulă. Sclipitoare, frumoasă, delicată, prezentatoarea TV îşi împarte viaţa între două mari pasiuni ale ei: jurnalism şi modelling. Iar noi zicem că-i reuşeşte.

Foto: Valeria Negru

doina-stratan_print2_opt92. Anastasia Iacub

(Model)

E greu să ţii coroana de Miss, iar Anastasia a ştiut cum să o poarte aşa cum a crezut ea mai bine. Ok, a fost cu trei ani în urmă, dar de ce să nu amintim lucrurile frumoase? E prezentă pe reţelele de socializare şi adună urmăritori cu zecile de mii. Dragă Anastasia, dacă ai intrat deja în hora modellingului şi a competiţiilor de frumuseţe, îţi dorim să ţii ritmul, să ne fii o ambasadoare a ţării, să ne promovezi cum ştii tu mai bine şi mai drăguţ! Îţi mulţumim!

anastasia-iacub_img_69_opt91. Gloria Gorceag

(Interpretă)

Statutul de femeie măritată o prinde mai bine decât şi-ar fi imaginat unii! Nu, nu a lăsat muzica, cea care îi oferă liniştea sufletească, dar nici televiziunea care îi aduce doar provocări, pe şorţul şi basmaua din bucătărie. Deşi suntem siguri că i-ar sta bine aşa, dezgolită, plină de făină şi făcând clătite pentru Smally! Şi da, în curând ne va surprinde cu ceva… o nouă piesă! Să vedem, să vedem ce o să iasă!

gloria-gorceag_print_opt90. Loredana Anton

(Model, designer vestimentar)

Din fericire, deloc puţine sunt cazurile în care modelele de succes merg mai departe în acelaşi domeniu, dar dintr-o postură niţel diferită decât cea de a defila pe podium şi de a poza în faţa obiectivelor. E şi cazul Loredanei Anton care, pe lângă alte ocupaţii, acordă o atenţie deosebită designului vestimentar. Anume cu brandul La Muse, care propune vestimentaţie pentru femei şi care în această primăvară se lansează pe piaţa autohtonă. Ce-i de spus aici? Succes!

loredana-anton_image2_opt89. Nicoleta Adam

(Prezentatoare TVR Moldova)

Dacă aveţi probleme cu trezitul devreme, prezenţa Nicoletei pe micile ecrane v-ar putea servi drept o doză bună de motivaţie. Matinală, cum ne-a obişnuit, jurnalista TVR ne aduce bună dispoziţie din primele secunde ale emisiei. Îndrăgostită de jurnalism şi modă, tânăra a devenit una dintre cele mai stilate prezentatoare TV de la noi, cu un loc meritat în acest top.

nicoleta-adam_18486100_opt88.  Irina Babusenko

(Prezentatoare Prime TV)

De-o plăcere să priveşti buletinele de ştiri (cu bune şi cu rele) când prezentatoarea acestora este Irina Babusenko! Carismatică, profesionistă, ştie să capteze atenţia telespectatorului său. Mamă a două fiice, Irina poate servi drept un etalon al graţiei şi bunului-simţ. O femeie numai bună de admirat!

Foto: Alexander Ustin

irene-babusenko_thumbn_opt87. Katalina Rusu

(Interpretă)

S-ar părea că este o fire emotivă şi firavă la prima vedere, dar în timp ce o descoperi, realizezi că este determinată, ambiţioasă şi extrem de perseverentă – ingrediente fără de care nu şi-ar fi păstrat locul pe scena showbizului autohton atâţia ani la rând. Recent, interpreta a susţinut primul său concert solo, unde şi-a înşirat sufletul pe note muzicale, dând dovadă încă o dată că muzica înlătură orice barieră.

katalina-rusu_134a7252_opt86. Adriana Vasilcov

(Reporteră Jurnal TV)

Flerul ei plin de copilărie poate cuceri cele mai reci inimi. Scrie poezii, dar romantismul şi naivitatea Adrianei te poate duce în eroare, pentru că e mai puternică decât pare. Şi e atât de dulce! Oare cum de nu se topeşte sub picăturile de ploaie?

adriana-vasilcov_dsc_0_opt85. Doina Chiorescu

(Jurnalistă)

Ştie că e în stare să întoarcă multe priviri, şi nu neapărat de bărbat. Doina afirmă că le simte cum acestea se plimbă pe spatele ei, şi nu doar. Dar acest lucru nu o flatează şi nici nu o deranjează, pentru că are altceva de oferit lumii, mai mult decât se vede doar cu ochii. E tânără, plină de viaţă, iar insistenţa şi perseverenţa ei va deschide multe uşi. De asta e sigură!

doinita-chiorescu_img__opt84. Elena Ţopa

(Model)

Adoră provocările, poate de asta a ales jurnalismul. Dar, păzea! Pe lângă asta, îi plac cifrele şi tot ce e legat de business şi administrare. Iar cireaşa de pe tort e faptul că silueta ei a fost aleasă pentru a reprezenta Tipologia Femeii Fatale, fiind una dintre modelele de top ale agenţiei Elita Nouă! Să fie ea oare acea noua Xenia Deli care ne va cuceri prin frumusețea sa?

elena-topa_print_opt83. Cristina Movilă

(Producătoarea emisiunii „Vorbe bune cu Lilu”, Canal 2)

Frumoasă, deşteaptă şi tare, tare creativă şi descurcăreaţă! Că de n-ar fi aşa, cum credeţi că ar fi ajuns să fie în spatele uneia dintre cele mai urmărite emisiuni de divertisment din ţară? Suntem siguri că ar putea ţine în frâu şi un show de Oscar dacă s-ar apuca. Şi cine ştie, poate în curând vom auzi că anume asta face?

cristina-movila_print_opt82. Laura Vetty

(Interpretă)

Pentru ea a fi sexy înseamnă a fi ea însăşi. A fi Laura, aşa cum o văd cei din jur zi de zi, seară de seară, concert de concert, oraş de oraş, ţară de ţară, pe unde o trimite viaţa profesională. Nu depune mare efort pentru a fi sexy şi de asta speculează, probabil, şi Dan Bălan, care nu ezită s-o invite în numeroasele sale spectacole pe care le are peste hotare. Chiar şi perioada atât de dragă unei femei, februarie / martie, Laura o petrece în concerte, iar cei care savurează, la moment, sexualitatea sa, sunt spectatorii din Ucraina.

Foto: Vadim Jantîc

laura-vetty_print_opt81. Alina Jalauc

(Prezentatoare CTC Moldova)

Deşi este prezentatoare de ştiri, misiune care implică sobrietate şi pe care şi-o asumă cu multă perseverenţă şi profesionalism, Alina Jalauc poartă în privire o tandreţe specifică, irişii licărindu-i chiar şi atunci când ştirile nu sunt tocmai îmbucurătoare. Frumuseţea şi acel vino-ncoace feminin pornesc, în cazul Alinei, anume de la ochi, completându-se printr-o fineţe angelică. A fost şi acesta un atu în cariera sa profesională, în tandem cu multă muncă şi dedicaţie.

alina-jalauc_jalauc_opt80. Mariana Mereuţă

(Bloggeriţă)

Încet şi sigur, tânăra bloggeriţă îşi face cunoscut numele în lumea virtuală a bloggingului. Cochetează cuminte în şedinţe foto, ştie cum să pozeze pentru a obţine cele mai superbe imagini. Dă dovadă de o fineţe şi o feminitate aparte ce nu te lasă indiferent. Mariana are planuri mari pentru viitorul imaginii sale. Abia aşteptăm să le vedem, să le descoperim, să o admirăm în acţiune!

Foto: Ion Pleş Alexandru

mariana-mereuta__75b99_opt

79. Alina Zavtoni

(Marketing manageră „BASAVIN Winery”)

Blonda şi vinul – o combinaţie de-a dreptul îmbătătoare! Este pasionată de muzică, sport şi cărţi. Alina ne asigură că esenţa sex-appealului se află chiar în interior (deşi uitându-te la ea, poţi crede exact contrariul). Recunoaşte că o femeie sexy este cea care are încredere în forţele proprii, este fericită, împlinită şi iubită – calităţi pe care Alina le are.

Foto: Roman Rybaliov

alina-zavtoni_print_opt78. Ilinca Avram

(Prezentatoare TVR Moldova)

Unde există caracter şi personalitate, există farmec şi frumuseţe. Unde există perfecţionism şi punctualitate, există respect. Ilinca Avram le întruneşte pe toate, iar asta o face specială. Nu poţi să nu admiri o femeie care nu-şi încalcă niciodată cuvântul, care nu întârzie niciodată, care abordează inteligent şi cu creativitate orice subiect şi mai e şi extrem de agreabilă. Este şi îndrăzneaţă… „Să te laşi dus de val şi să vezi cât de departe poţi ajunge.”, îndeamnă Ilinca.

ilinca-avram_img_4225_opt77. Mihaela Teslari

(Prezentatoare Agro TV)

Şi agricultorii sunt oameni. Adică, toţi cei care sunt încadraţi în acest domeniu nobil care ne mai ţine pe pământ vii şi, relativ, sătui. Şi ei au nevoie de prezenţe frumoase pe sticlă care să le aducă noutăţi bune chiar şi atunci când ele nu sunt tocmai bune. Compensează Mihaela prin felul său de a prezenta, care îmbină numeroase elemente printre care ar fi frumuseţea naturală, prezenţa scenică care i se trage încă de la cariera de dansatoare, probabil.

Foto: Ion Pleș Alexandru

mihaela-teslari__75b94_opt

76. Eugenia Scoarţă

(Designer vestimentar)

Pentru ea, viaţa a fost şi rămâne o cursă contra cronometru, una de durată lungă, dar în care e nevoită şi să sprinteze, uneori. Pentru că trebuie să le reuşească pe toate. Şi atunci, pe când era model de succes, ocupaţie căreia îi mai dă curs când are chef şi oferte, dar şi acum, de când a devenit creator vestimentar, ocupaţie care o obligă să crească şi să se dezvolte, inclusiv prin deschidere de showroom-uri în România şi Moscova. Şi, da! Trebuie să reuşească şi în Top 100 sexy femei, pentru că aşa este ea, sexy!eugenia-scoarta_img_18_opt

75. Dianna Rotaru

(Interpretă)

Debordează de energie şi voie bună, care, prin felul său de a comunica, devin contagioase. Astfel, tot ce face Dianna Rotaru este sub semnul bucuriei, inclusiv piesele pe care le scoate sunt motiv de dans, de renunţare la orice inhibiţii şi de veselie. Când toate acestea pornesc de la o femeie frumoasă, senzuală şi care ştie ce vrea e şi mai şi… ţineţi-vă bine!

dianna-rotaru_img_3450_opt74. Diana Grigor

(Interpretă)

Deși în anul 2017 a cam dispărut din lumina reflectoarelor pentru o perioadă de respiro, Diana Grigor promite să se întoarcă neapărat în vizorul public și asta se va întâmpla în viitorul cel mai apropiat. Momentan, interpreta petrece mult timp în studio unde pregătește câteva piese pe care abia așteaptă să le lanseze. Dacă Diana așteaptă, vă imaginați cum așteaptă publicul?

diana-grigor_tipar-fin_opt73. Elena Merlan

(femeie de afaceri)

Elena e prezentă în topul nostru de mult timp. Şi pe bună dreptate. Îşi merită locul aici, printre graţiile ţării noastre. Femeie de afaceri, mamă a doi copii superbi, Elena nu uită să îşi menţină frumuseţea şi farmecul, acea vibraţie şi energie ce nu îţi dă pace. Să recunoaştem, arată chiar mega cool şi sexy. Aşa e că sunteţi de acord?

elena-merlan_a392c470-_opt72. Laura Jdanov

(Model)

Cu domnişoara Laura Jdanov e totul clar. E frumoasă, cochetă, mai trece Prutul pentru a participa la evenimentele de modă de acolo, mai vine pe acasă pentru a mai apărea într-un photo shooting pentru vreun brand. În rest, toate bune şi frumoase. Şi Laura tot, bună şi frumoasă, şi sexy. Te eclipsează cu zâmbetul ei sincer şi cald, cu cheful ei de glume şi spiritul de viaţă. Te molipseşti, nu alta!

laura-jdanov_img_1568_opt71. Sorina Gorobeţ

(Interpretă)

Muzica, inclusiv cea populară, e un domeniu frumos, de suflet, îţi aduce popularitate, te aduce pe sticlă şi te arată publicului cât eşti de frumoasă şi talentată. Dar, uneori, mai e nevoie şi de o pauză pentru a acorda atenţie şi altor chestiuni cum ar fi studiile, de exemplu, care sunt o garanţie a unui viitor profesional cert. Această pauză a şi fost luată de Sorina care face dreptul la ASEM şi care nu exclude o furtunoasă carieră în jurisprudenţă. Deşi, dragă Sorina, poate cumva în paralel mergi cu ambele? Şi în muzică, şi în cariera de judecător? Nu de alta, dar la 22 de ani e cam păcat să dispari din viaţa publică…

sorina-gorobet_img_135_opt70. Corina Bezdîga

(Scriitoare)

Scrie despre dragoste, cu tentă erotică, cu subînţelesuri şi declaraţii tranşante, implicând personaje îndrăzneţe şi chiar triunghiuri amoroase, ştie să se joace cu cuvintele şi provoacă, iar rodul muncii sale a fost încununat în 2017 prin lansarea cărţii Tandem – a doua carte din portofoliul său. De regulă, cititorii caută în fiece carte pe cel sau cea care a scris-o… Astfel, şi pe Corina Bezdîga o conturăm din pasiune concentrată şi senzualitate.

corina-bezdiga_print_opt69. Alina Poloboc

(Pictoriţă)

La ai săi 26 de ani, Alina Poloboc cunoaşte şase limbi, cântă la pian şi dansează latino. Jurnalismul TV a rămas în spate, pictura fiind domeniul care o reprezintă cel mai mult. E stabilită în Palma de Mallorca unde-şi trăieşte visul cu ochii. Vis la care a ajuns după ce a luat-o de jos, de la munca în curăţenie, iar din primii 50 de euro câştigaţi şi-a cumpărat o hârtie de calitate, două pensule şi şase culori de acuarele profesionale. Aşa a început să picteze, ca acum să se bucure de un mare succes, organizând numeroase expoziţii în Palma de Mallorca.

Foto: Arcady Manah

alina-poloboc_img_6498_opt68. Dana Marchitan

(Interpretă)

Jurnalistă de profesie, cântăreaţă de vocaţie, a ajuns să cânte pe cele mai mari scene, acompaniată de orchestre cu renume. Apropo, muzica este pasiunea care o hrăneşte nu doar spiritual, dar şi munceşte pentru fiecare bucată de pâine şi lingură de caviar. Este directă, energică şi cu un simţ al umorului fenomenal. Este regină în scenă, iar acasă – o mamă iubitoare.

dana-marchitan_print_opt67. Irina Cojocaru

(Model)

Frumuseţea este cuvântul care i-a fost prin preajmă cam toată viaţa şi se pare că are în plan să dispară undeva. Frumuseţea a ajutat-o, frumuseţea a consacrat-o, frumuseţea a impus-o să facă o grămadă de sacrificii, cărora le-a făcut faţă cu brio. Din postura de model, meserie pe care o practică şi în prezent şi pe care o va face cât o vor ţine puterile. Acum Irina a ajuns în situaţia în care ea însăşi împarte frumuseţea. Frumuseţea genelor, printre altele, domeniu pe care ea îl predă.

irina-coocaru_print_opt66. Cristina Burdulescu

(Jurnalistă)

Ahh, blonda asta ce trage de fiare! Ar fi fata de la Meteo sau de la Sport, sau poate de la jurnalul de la ora 19.00. Dar nu, îi place viața din spatele camerelor de luat vederi. E mai interesantă și dinamică, zice ea. Deși, da, ce bine i-ar sta pe sticlă!

cristina-burdulescu_pr_opt65. Olga Sarivan

(Jurnalistă NTV Moldova)

Una dintre cele mai frumoase prezenţe de la şedinţele Parlamentului şi din inima multor evenimente publice, jurnalista Olga Sarivan ţi se întipăreşte în minte prin privirea de un albastru celest ce contrastează cu părul de tăciune. Această frumuseţe rară merge însă în pas cu profesionalismul şi inteligenţa sa – combinaţia ce te cucereşte pe deplin.

olga-sarivan_print_opt64. Rodica Vîlcu-Cravcenco

(Prezentatoare M1)

Ea poartă dialoguri sociale la emisiunea cu aceeaşi denumire din platoul M1, fiind şi prezentatoare, şi producătoare. Dar, pentru că este o fire pozitivă şi vulcanică, nu se mulţumeşte cu atât, desfăşurându-şi activitatea şi dincolo de platoul tv. Producător, reporter, prezentator tv, redactor, consultant superior la CNSM sau omu’ Orchestră – aşa se autocaracterizează Rodica – o femeie care-şi cunoaşte forţele şi ştie pe ce să pună accentele, inclusiv atunci când este vorba de propriul aspect fizic.

rodica-vilcu_print_opt63. Alexandra Madam

(Redactoră Publika TV)

Fata asta e printre primele din ţară care află tot ce se petrece pe mapamond! Oare cum e să trăieşti cu Reuters sau BBC mereu pe F5? Ea poate şi o face, parcă, bine! Şi oare de ce se ascunde de camerele de luat vederi? Sănduţa, ai un zâmbet de milioane! Tu şi cu ochii închişi zâmbeşti frumos! Iar asta să nu te sperie… din contra, să îţi ştii arma care te poate face să cucereşti Sparta!

alexandra-madam_281265_opt62. Nina Smirnova

(Prezentatoare CTC Moldova)

Gustă din plin viaţa, datorită firii curioase pe care o posedă, dar şi jobului căruia îi dedică tot timpul şi recunoaşte că îi place. Corespondenta şi prezentatoarea Nina Smirnova este o prezenţă proaspătă în concursul nostru, dar bine-venită. Visează să devină faimoasă în întreaga lume, iar noi zicem că începutul e bun. Cu perseverenţa şi atitudinea de care a dat dovadă, Nina are toate şansele să întreacă pragul acestui concurs şi să ocupe poziţii de top în cele ce îi sunt destinate.

nina-smirnova_dsc02826_opt61. Galina Timuş

(Prezentatoare „Dimineaţa la RTR”)

Tului mama lor de gropiţe! Ce ar face unii pentru ele? Şi cum oare muşchiul acesta rizorius poate să te ispitească într-atât ca să vrei să laşi totul şi să guşti mărul din mâinile ei? Ah, Galina, Galina! Frumoasă mai eşti la mama şi se pare că şi destul de talentată în tot ceea ce te apuci să faci!

galina-timus_print_opt60. Livyka Ştirbu-Sokolov

(Pianistă)

Livyka e o dresoare de pian şi muzică clasică. Mereu dă dovadă de o fineţe şi o atitudine ce te înduioşează, însă în spatele acestor calităţi stă un foc de emoţii ce oferă energie şi multă pasiune în tot ceea ce face tânăra pianistă. Mai nou, e studentă la Bucureşti şi suntem siguri că viitorul ei va fi un vals frumos şi doar cu paşi spre culmile succesului.

liyvika-stirbu-sokolov_opt59. Daniela Vizitiu

(Prezentatoare Jurnal TV)

Munceşte în platou, pe teren, în emisie directă sau din culise, Daniela este mereu prezentă la datorie. Adoră ceea ce face şi se dedică completamente jobului de jurnalistă, pe care continuă să-l iubească indiferent de obstacolele care îi apar în cale. O prezenţă la TV cochetă, dar şi serioasă deopotrivă, Daniela este o frumuseţe de fată pe care ţi-i dragă să o priveşti.

daniela-vizitiu_print_opt58. Natalia Leviţchi

(Sommelier, fotomodel)

Administrează câteva proiecte vinicole cu scopul nobil de a promova cultura vinului nostru în diferite ţări, dar şi a vinului în lume, la general. Dacă tot a ajuns în Anglia, a şi luat locul 2 la un concurs de sommelier de acolo, colaborând, totodată, ca fotomodel cu o agenţie europeană de modelling. Călătoreşte mult, chit că funcţia o obligă. Funcţiile, adică – şi ca sommelier, dar şi ca fotomodel. La aceste ocupaţii se mai adaugă şi studiile de master în domeniul economiei. Cu bătaie lungă…

natalia-levitchi_58eed_opt57. Tatiana Melnic

(Model)

Pentru Tatiana, să fii sexy înseamnă, în primul rând, să fii sexy la creier – de la asta porneşte tot. În cazul ei, de la asta pornesc şi numeroase proiecte în care este implicată în calitate de model. De fapt, tot ce face ea este să fie exemplu pentru fetiţa sa, care-i calcă pe urme şi adună nu mai puţine shooting-uri. Nu de alta, dar Kamelya Melnic trebuie să se mândrească cu părinţii săi. Respectiv, Tatiana munceşte din greu la acest capitol.

tatiana-melnic_2018-02_opt56. Katy Rain

(Interpretă, cantautoare)

Ploaia este un element foarte des invocat şi utilizat în tot ce înseamnă artă, creaţie, frumos şi tot felul de asemenea „prostii”. Ploaia poate reda starea de suflet, tristeţea, intimitatea, frumuseţea, disperarea, fericirea sau bucuria – e diferit pentru fiecare. În asemenea condiţii nu e de mirare că artista noastră şi-a luat un asemenea nume de scenă. Ploaia este un refugiu al său, la fel ca şi compoziţia, domeniu muzical căruia Katy Rain i se dedică tot mai mult în ultima perioadă.

katy-rain_dsc05366-cop_opt55. Irina Dutca

(Model, actriţă)

Era atât de aşteptată încât a cucerit pe loc lumea modellingului de îndată ce a apărut. A fost destul un pictorial şi dă-i, şi na! Au pornit defilările, săptămânile de modă de peste hotare, proiectele televizate şi şedinţele foto, evenimente fără de care acum Irina nu se simte bine. A intrat în ritmul alert căruia îi face faţă de minune, dar intenţionează să schimbe registrul tehnic şi promite noutăţi importante – nu de alta, dar visul mare în actorie nu l-a anulat nimeni. Că nu degeaba soarta i-a deschis oportunitatea filmului…

irina-dutca_afp_3454_opt54. Cristina Scarlevschi

(Model)

Această domnișoară face parte din artileria grea de fete frumoase. De ce să mai comentăm dacă se vede clar și cuprinzător? Cristina mai și dansează, face sport, participă și în cadrul unor proiecte ale revistei, are o viață activă, iar noi încurajăm modul de viață sănătos. Pentru că tot ce e frumos și nouă ne place, și vouă! Și de Cristina ne place. Nu în zadar o găsiți în acest top fierbinte!

cristina-scarlevschi_1_opt53. Liubov Ojog

(Make up artist)

Inima noastră prinde un alt contur când ne uităm la sufletul acestei domnişoare talentate. Priviţi şi vă desfătaţi ochii. Artă, nu altceva. Liubov oferă o nouă imagine atât fetelor, cât şi feţelor care trec prin salonul ei. Tânăra aceasta ascunde o paletă întreagă de emoţii, trăiri şi stări, culori nedeschise încă publicului larg, nuanţe de caracter ce abia aşteaptă să răbufnească. Să vedem. Să aşteptăm.

liubov-ojog_19-33-35-d_opt52. Leo Ciobu

(Antrenoare de fitness, Miss Fitness Bikini)

Având experienţă în antrenorat, ea are în spate şi carieră de sportivă, fiind vice-campioană şi campioană a Moldovei, dar şi semifinalistă la europene, în categoria Fitness Bikini. A călcat şi pe tărâmul public prin intervenţiile avute în televiziune, dar şi în spaţiul virtual, acolo unde dă sfaturi pentru toţi doritorii de a-şi face un corp frumos şi sănătos. Dar cel mai important sfat pe care Leo îl oferă femeilor, în special, este cum acestea să nu-şi piardă din feminitate în goana după kilograme aruncate şi muşchi antrenaţi şi o face prin felul cum arată.

leo-ciobu_2053157647_opt51 Tany Vander

(Femeie de afaceri)

Tany Vander îi surâde sorţii, ba chiar şi o conduce dacă vrea. E o femeie ce musteşte de frumuseţe şi putere, ştiind să le canalizeze în direcţia dorită. Secretele descoperite peste ani, nu într-o doară, nu ezită să le împărtăşească şi altor femei fie de pe mal de ocean în Maldive, fie de la shopping în Milano sau în cadrul unui workshop la Chişinău. Inima? Inima lui Tany Vander e ocupată – e lucru ştiut.

tany-vander_tany_opt50. Cristina Stamatin

(Prezentatoare ştiri, Prime TV)

Focoasa roşcată cu ochii verzi ar merita să fie arsă pe rug, ca pe timpurile inchiziţiei… pentru frumuseţea ei şi nu numai. Ea e cea care aduce în casă Primele Ştiri şi o face la fel de entuziasmată ca în prima zi, de mai bine de şapte ani. Pe lângă acestea, Cristina e plină de zâmbet nu doar pentru cei care o admiră la ecranele mici, dar şi pentru cei doi bărbaţi din viaţa ei – soţul şi fiul!

cristina-stamatin_img__opt49. Vita Mîrzac

(Coregrafă)

La doar 18 ani, Vitalia, pe numele său complet, cucereşte nu doar topuri sexy, ci şi adevărate competiţii. Coregrafă şi multiplă campioană a Europei la hip-hop, Vita a reuşit să ne încânte cu mişcările sale lascive în videoclipurile lui Carla’s Dreams şi Mark Stam, unde a făcut faţă cu brio rolului de protagonistă. Focoasa brunetă nu încetează să se perfecţioneze şi datorită ambiţiei sale, viitorul promite a fi unul promiţător!

Foto: Arcady Manah

vita-mirzac_vita_opt48. Ionela Covali

(Interpretă)

Este în muzică de vreo şase ani, dar a decis să se lanseze pe scenă în calitate de interpretă profesionistă abia la începutul anului 2017. După piesa de debut, „Ce-ar fi să…”, lansată în ajunul Zilei Îndrăgostiţilor, succesul i-a fost asigurat! A fost acceptată şi primită cu mare drag pe scena mare de către public, dar şi de interpreţii care, mai apoi, i-au devenit colegi de scenă. Munca asiduă din anul trecut a rezultat cu opt piese noi şi şapte videoclipuri, iar în anul curent pare să fie la fel de productiv pentru Ionela Covali, care promite că va fi foarte activă.

ionela-covali_print_opt47. Ana Badaneu

(Miss Moldova 2017)

Despre Ana Badaneu putem să scriem o lucrare ştiinţifică! Tânără şi frumoasă, deţinătoarea titlului de Miss Moldova 2017, poftim! Ce argumente vă mai trebuie? Şi asta abia la început de carieră, la început de viaţă. Să fie într-un ceas bun şi participarea ei în acest top. Dar ce spunem noi? Prezenţa ei aici e deja un lucru bun. Vă rugăm să confirmaţi şi voi!

ana-badaneu_dsc_9201_opt46. Cristina Aramă

(Manageră Diez.md)

Numai privirea ei cât face în tot acest ansamblu numit Cristina Aramă! Ochii ei albaştri te hipnotizează fără drept de apel. Domnişoara manageră ştie care e secretul gestionării a tot felul de proiecte pentru tineri, dar şi proiecte dedicate inimii. I-am sugera să se lanseze în modelling sau cel puţin să încerce. Cristina, succese!

cristina-arama_print_opt45. Diana Brescan

(Interpretă)

Diana a cucerit scenele de peste Prut, dar şi inimile celor care au votat-o intens în topul nostru. Ce să zicem? Schema talent + frumuseţe i se potriveşte interpretei, deja urmează să cucerească şi inimile altor fani, nu doar ale celor de aici sau din vecinătate. Energia ei de brunetă cu chip de felină tânără ne face să ne gândim la versurile lui Stănescu „Leoaica tânără, iubirea mi-ai sărit în faţă.” Aşteptăm cu nerăbdare să vedem ce „leu” va domina sufletul Dianei. Surprizele sunt la tot pasul.

diana-brescan_pr_opt44. Sofia Obadă

(Prezentatoare ştiri Jurnal TV)

Fata asta are o ambiţie cu care ar răsturna munţii Himalaya, i-ar duce în Groapa Marianelor şi apoi i-ar pune la loc, de parcă nici nu ar fi fost nimic! E plină de sine şi mai e şi deşteaptă pe deasupra. Adoră călătoriile, s-ar certa cu dicţionarele într-o mână, iar în alta ar ţine spatula cu care ar mesteca cea mai apetisantă compoziţie din care ar ieşi şi cel mai delicios chec preparat vreodată de vreo fiinţă umană.

sofia-obada__mg_7803_opt43. Stela Dănilă

(Prezentatoare TVR Moldova)

Stela ne cucereşte nu doar prin prezenţa ei pe micile ecrane, dar şi cu recomandări de cărţi, destinaţii de călătorii şi… dragostea pentru prietenii noştri necuvântători. Numai motanul ei Oskar cât face! La sigur în viaţa anterioară Stela a fost o amazoană care avea în grija ei lei, care i se supuneau fără a mieuna prea mult. Aşteptăm cuminţi să vedem când tânăra va supune şi inima unui domn. Aşteptăm!

stela-danila_img_2418-_opt42. Lilu

(Prezentatoare Canal 2)

Naturaleţea o reprezintă – Lilu o poartă pretutindeni, iar cei din jur o îndrăgesc pentru faptul că este adevărată. Are mii de admiratori în reţelele de socializare şi mult mai mulţi în spaţiul real, aceştia apreciindu-i inclusiv frumuseţea şi rafinamentul, zâmbetul larg şi stilul, dar, mai întâi de toate, îndrăzneala de a-şi exprima poziţia în diverse situaţii şi de a fi sinceră. De pe canapeaua studioului Canal 2, de unde ne salută în fiece zi la emisiunea „Vorbe bune cu Lilu”, Lilia sclipeşte şi este mereu o prezenţă caldă şi senzuală.

lilia-ojovan_22794295__opt41. Anişoara Loghin

(Prezentatoare PRO TV)

De când am păşit în noul an, o vedem tot mai des zâmbindu-ne şi asta datorită faptului că şi-a asumat o nouă provocare profesională, trecând de la pupitrul ştirilor în studioul primitor al emisiunii „O seară perfectă” şi rămânând fidelă postului PRO TV. Cunoaştem o altfel de Anişoara Loghin, mult mai graţioasă, radiantă, cochetă pe alocuri… purtând mai mereu ţinute ce îi subliniază feminitatea şi îi conturează atuurile. Doar că ceea prin ce cucereşte cu adevărat Anişoara este nevăzut şi simţit – inteligenţa şi emoţia.

_mg_3931-2red_opt40. Ionela Bivol

(Jurnalistă Canal 2)

Ionela a pus pe jar inimile multor bărbați atunci când s-a lăsat Dezgolită frumos, acum câteva luni, în revista noastră. E genul de fată sexy și cuminte, dar se știe: pisica blândă zgârie rău. Adoră să descopere zi de zi ceva nou, iar munca de reporter o ajută să-și potolească setea de cunoștințe și experiențe noi. Deși se regăsește în jurnalism, admite că ar vrea ceva mai mult… mult mai mult.

Foto: Dima Cantemir

ionela-bivol_print_opt39. Kristina Ciasovschih

(Model)

Bali, Seychelles sau Thailanda!!! Acolo te duce gândul când îi prinzi privirea! Oare cum Cel de Sus a îndrăznit să-i dea acești ochi albaștri cu care poate eclipsa nu doar orice bărbat, dar chiar și femeie! Ohh!!! Doamne, ce i-am număra noi și alunițele astea de pe corpul ei sculptat perfect!

Foto: Artyom Bartash

kristina-ceasovschih_p_opt38. Irina Macari

(Interpretă)

La început a fost… muzică. Chiar înainte de cuvânt. A fost, este şi va fi, indiferent pe ce tărâm profesional o va arunca viaţa de acum încolo. Indiferent dacă o va face şi mai departe, profesional sau, ca la începuturi, la nivel de pasiune. Acum, cel puţin, nu are în plan să renunţe la visul din copilărie pe care îl trăieşte şi pe care vrea să-l continue la nesfârşit. Licenţa în drept lasă să aştepte…

irina-macari_print_opt37. Felicia Dunaf

(Interpretă)

Tânăra vedetă ne-a surprins pe nepusă masă pe toţi. Plăcut ne-a surprins. E animatoare la radio, a fost cerută de soţie, cântă, mai pune nişte fotografii cu pufoşenia ei canină, Macho. Cochetă şi cu o voce mieroasă, Felicia simte că numele ei e aducător de fericire. Şi fanii ei la sigur au fost fericiţi când au văzut-o în topul celor mai fierbinţi urmaşe ale Evei. Ce, nu e aşa?

felicia-dunaf_print_opt36. Evelina Vârlan

(Prezentatoare M1, interpretă)

Gingăşie adunată într-un suflet de artistă şi de prezentatoare – cam aşa am descrie-o pentru început pe Evelina Vârlan. Dar, pe cât de sexy şi cuceritoare arată, pe atât este de dedicată muncii sale. Proiectele în care se implică dau roade şi sunt apreciate, iar Evelina nu face decât să le ofere viaţă. Prezentă de mai mulţi ani în topul nostru, tânăra vedetă dovedeşte că merită să fie în proiect!

evelina-virlan_img_603_opt35. Svetlana Stanchevici

(Prezentatoare Prime TV)

Este o prezenţă constantă în topul nostru, clasându-se de fiecare dată pe primele poziţii şi dând dovadă de o frumuseţe ce tinde spre superlativ. Natura a fost darnică cu Svetlana şi i-a oferit totul din plin, iar frumoasa blondă ştie cum să respecte aceste daruri şi să le accentueze la fel de natural. E mereu stilată, dă dovadă de bun gust în orice ar face şi nu-şi strigă frumuseţea. De ce ar face-o? Totul este evident.

svetlana-stanchevici___opt34. Loredana Diaconu

(Miss Personality Universe 2017)

Este economistă de profil, respectiv, de studii. Chiar şi acum face masteratul în Germania tot în domeniul economic. Dar cum una n-o exclude pe alta, nici economia nu se ceartă cu frumuseţea, aşa că nimeni nu a împiedicat-o să participe la un concurs internaţional de frumuseţe, desfăşurat anul trecut în Liban. De acolo s-a întors cu un premiu important, mai ales că a fost la prima sa participare într-o competiţie de acest nivel: Miss Personality Universe 2017!

Foto: Ana Maria Moroz

loredana-diaconu_print_opt33. Dana Oleinic

(Prezentatoare Prime TV)

După nouă ani de radio, TV şi publicitate, a ajuns să fie cea mai nouă prezentatoare din echipa Primele Ştiri de la Prime. Toţi cei care o cunosc afirmă că ar fi o fire creativă, uşor ironică şi… workaholică. Ea însă ne zice că în Top Sexy a intrat nu pentru că a vrut, ci pentru că a meritat! Şi noi o confirmăm! Bată-i vina pe ochelarii ăia pe care îi mai poartă uneori şi care te duc cu gândul la profa aia sexy de română sau mate care te cheamă la tablă!

dana-oleinic_img_1606-_opt32. Adela Prisăcari

(Model, brand manager)

Ne-a obişnuit deja cu permanentele schimbări ce ţin de activităţile sale „serioase”, pe lângă modelling, showbiz şi tot felul de viaţă mondenă. Acum Adela este brand manager în Istanbul. Mai exact, al unui brand de vestimentaţie din Turcia, pe care îl reprezintă pe la expoziţii prin toată lumea: de la Paris la Guanghzou, via Moscova şi nu numai. Chiar şi aşa, îşi face timp şi pentru acasă, acolo unde este aşteptată de numeroşii săi prieteni. Şi, da: nu scapă nicio ocazie de a poza aşa cum o ştie – cochet şi hot, pe alocuri.

Foto: Alexander Ustin

adela-prisacari_ade_opt31. Ecaterina Sergheevici

(Designer vestimentar)

Mmmm! Ecaterina nu în zadar şi-a numit linia vestimentară „Morphine”. Ea însăşi creează dependenţă de frumos, senzualitate şi stârneşte idei dintre cele mai intrigante. Ecaterina te hipnotizează discret, fără ca tu să înţelegi că ai căzut de ceva timp în plasa ei. Ştie nu doar cum să coase o rochie fatală, dar şi cum să dirijeze un flirt periculos de bun. Noi nu ştim, dar presupunem! Cel puţin aşa pare.

ecaterina-sergheevici__opt30. Dorina Gherganov

(Prezentatoare TVR)

Poate fi şi este exemplu despre cum se poate face carieră în televiziune, pornind de jos, de la alergat cu microfonul după politicieni. Poate fi şi este exemplu pentru mii de femei despre cum trebuie să arate o femeie şi o mamă modernă, tânără la corp şi la minte. Poate fi şi este printre protagonistele Top 100 femei sexy din Moldova, pe care îl bifează pentru a nu ştim câta oară.

dorina-gherganov_print_opt29. Diana Spătărel

(Prezentatoare Canal 2)

Poate fi numită cu succes şi model şi asta dincolo de experienţele din modelling care au rămas undeva în spate. Model de prezentatoare, model de om de televiziune, model de om, în general, model de mamă şi de multe alte chestii… Nu mai vorbim de înfăţişarea de model cu care natura a înzestrat-o – nu s-a zgârcit, recunoaşte. Nu s-a zgârcit natura nici când i-a dat Dianei, pe lângă chipul exterior, şi un pachet complet de calităţi morale şi de cumsecădenie. Nu de alta, dar dacă o femeie frumoasă nu le deţine, războiul apocaliptic e peste deal…

diana-spatarel_img_101_opt28. Diana Guţuleac

(Prezentatoare meteo Prime TV)

Cum credeţi, azi va ploua? Sau va ninge? Eh, Diana ştie încă de ieri dacă e aşa sau nu! Pentru că are ea legături acolo, cu cei de sus… sateliţii şi toţi ceilalţi! Şi da, azi va ploua. Însă doar cu lacrimi de fericire pentru blonda cu privirea ei „rea” de zodie de foc şi zâmbet dulce de felină jucăuşă!

diana-gutuleac_dsc_102_opt27. Olga Blanc

(Designer vestimentar)

Creatoarea de modă Olga Blanc ştie ce înseamnă sintagma „femeie sexy”. Şi asta se vede nu doar din creaţiile ei, dar şi din felul ei de a fi, din energia pe care o emană şi din atitudine. Chiar dacă va deveni soţie cu acte în regulă, Olga oricum mai întoarce priviri şi ocheade! Viitoarea doamnă Sorocovici continuă să inspire alte femei pentru a fi puternice, independente şi atrăgătoare şi asta graţie colecţiilor ei superbe. Puterea frumosului să fie cu tine, dragă Olga!

olga-blanc_img_6691-as_opt26. Olia Tira

(Interpretă)

Ruj roşu sau naturaleţe dezinvoltă, tocuri înalte, îndrăzneţe, ţinute creative, sclipitoare, cântece memorabile, voce senzuală… toate sunt despre ea – Olia Tira. Nu percepe subiecte tabu şi acceptă provocări, exemplu fiind şi noul proiect pe care îl „coace” – #FIXcaTINE, dar, în acelaşi timp, stabileşte categoric propriul cod de conduită – or, în ea se împletesc instinctul feminin, senzualitatea naturală şi fineţea nobilă.

olia-tira_poza-fara-ta_opt25. Irina Ulianovschi

(Manager Salon „Dessange” şi „Nobil SPA”)

Dreptul e un domeniu foarte drept şi de perspectivă la noi, mai ales când faci parte dintr-o dinastie de jurişti. Dar parcă o femeie se simte mai femeie încercând şi alt fel de ocupaţii care aduc plăcere şi bani. Ceva legat de creaţie, design, frumuseţe. Parcă te îndeamnă ceva să schimbi „dreptul” pe „frumos”, litera legii s-o laşi pe seama celor care nu pot trăi fără asta şi să conduci un salon de frumseţe şi sănătate. Iată şi întreaga poveste a Irinei Ulianovschi…

irina-ulianovschi__dsc_opt24. Valeria Lungu

(Model, actriţă)

Valeria are ambiţii mari. Simţim. Vedem. Auzim. A lansat proiectul Valerie, a incins şi mai mult nisipurile Orientului când a filmat un clip de-a dreptul incendiar. Credem că a fost prin zonă şi o maşină de pompieri… frumoşi, gata la datorie! Valeria calcă pe urmele mamei, interpreta Victoria Lungu. Aşa mamă, aşa fiică, nu? Aşteptăm noi surprize, inclusiv muzicale, de la tânăra vedetă Valeria!

valeria-lungu_print_opt23. Alina Alexei

(Femeie de afaceri, activistă)

Dintre fostele, actualele şi viitoarele sale activităţi menţionăm: dansul, de la cinci ani (de la balet la hip-hop), iar de vreo şase ani este coregraf şi dezvoltă o afacere în acest sens, de şapte ani face make-up, de vreo opt – muzică, inclusiv pian. Este adesea invitată să participe la filmări de videoclipuri şi photoshooting-uri în calitate de model. Nici de politică nu este departe din postura sa de lider al Ligii Studenţilor Democraţi. De studii, de – e eminentă la drept şi are în faţă o carieră de judecător. Sau în afaceri – încă e sub semnul întrebări…

alina-alexei_img_635_1_opt22. Cristina Moldovanu

(Prezentatoare TV)

Este tipul de femeie care mereu va păstra un aer tainic. Arată perfect, are clasă, emană senzualitate, este prezentă la majoritatea evenimentelor publice şi implicată în diverse proiecte, acceptând ocazional şi cochetarea cu modellingul, în acelaşi timp, nu-şi pune pe tavă viaţa privată, păstrând doar pentru ea ceea ce iubeşte din toată inima – căsnicia şi fiul. Aşa că ne rămâne doar să o admirăm!

cristina-moldovanu_9_e_opt21. Julia Sandu

(Interpretă, prezentatoare TV)

Viaţa ei e un continuu carusel, o cursă contra cronometru care nu mai încetează, o cursă interesantă însă şi plină de culoare. Cazul Juliei este unul fericit, pentru că este foarte pasionată de munca ei, de ideile sale – asta o şi ajută să rămână în grafic. Îi place să vadă cum se transformă copiii, cu ajutorul său, în mici steluţe cântătoare, iar bateriile şi le încarcă din reuşitele micuţilor! Şi nu se mai poate opri, pentru că totul reiese una din alta, parcă ar fi un lanţ al provocărilor. Iar viaţa modernă o solicită la noi şi interesante proiecte artistice!

julia-sandu_img_7876_opt20. Cristina Postolachi

(Wedding planner)

Cristina e varianta feminină a lui Cupidon. Nu greşim dacă îi vom spune, de exemplu, ­CupiDona! Tânăra organizatoare de nunţi uneşte destine, este fondatoarea unicului proiect de cereri în căsătorie de la noi. În două vorbe, le ştie pe toate din domeniul mariajului. Cristina are noroc de faptul că natura a înzestrat-o cu tot felul de bunătăţuri cum ar fi ochii cu gene lungi, un corp modelat pe parcursul celor 18 ani de dansuri profesioniste, o inimă… sau poate „două” inimi generoase şi blânde!

cristina-postolachi_pr_opt19. Anastasia Fotachi

(Model)

Faptul că a fost declarată, în ediţia trecută, cea mai sexy femeie din Moldova, în versiunea VIP Magazin, pentru Anastasia Fotachi e mai mult decât s-ar crede şi mai mult decât s-ar fi aşteptat ea. Aceasta a motivat-o şi a ­provocat-o să-şi descopere o versiune a sa şi mai bună, în fiecare zi. Uneori a ambiţionat-o, alteori a făcut-o să creadă cu desăvârşire în visurile sale. E doar un titlu de „cea mai sexy”, ar zice cineva, însă doar pare aşa!

anastasia-fotachi_img__opt18. Felicia Munteanu

(Model)

Aşa s-a întâmplat că cea care a făcut parte ani mulţi din Show Balet Teodor şi Hot Diamonds, s-a cam detaşat în ultima vreme de dans şi a dat-o pe concursuri de frumuseţe, şedinţe foto, inclusiv dezgolită frumos, filmări în videoclipuri şi filme, invitaţii la televiziuni şi tot felul de chestii mondene. Este prezentă mai mult la New York, unde nu ratează ocaziile de a participa la evenimente ca Fashion Week, dar mai vine şi acasă. Acum a făcut-o dintr-un motiv special: pentru a participa în show-ul lui Teodor Rădulescu şi pentru a-l susţine în spectacolul dedicat celor 25 de ani de activitate a Teodor-ului. În care a dansat şi ea, după cum spuneam…

felicia-munteanu_9_opt17. Inessa Dermenji

(Pictoriţă, scriitoare, prezentatoare TV)

Nu vom greşi dacă vom presupune că Inessa e o pictoriţă în mintea multor bărbaţi. Transpirăm numai la gândul ce opere de artă ar putea crea. Păi, cam de ce nu? Avem o fată frumoasă, cu atitudine, talentată, care ştie cum să mânuiască pensula pe şevaletul inocent, dar şi să coloreze vise, imaginaţii, dorinţe tăcute şi nespuse. Intuim noi că e un dar al naturii. E aşa, ca un argint viu ce te lasă să o admiri ca pe o piesă scumpă din muzeu. Admiraţi-o încă o dată şi în acest top. Vă permitem!

inessa-dermenji_print_opt16. Silvia Muntean

(Juristă)

Prezenţă fresh pe holurile Guvernului, pe Silvia o găseşti mai mereu ocupată cu moţiuni de cenzură, elaborarea actelor normative, termeni care parcă par mai „suavi” o dată ce Silvia îi pronunţă. E blonda care face legea şi sincer, nu ştim ce poate fi mai sexy.

silvia-muntean_image-2_opt15. Olga Rusu-Varvarici

(Femeie de afaceri)

Puterea, succesul, inteligenţa, profesionalismul nu îi sunt noţiuni străine. Ba chiar sunt calităţi care o definesc totalmente pe Olga Rusu-Varvarici. Conduce cu brio afacerea de succes pe care o deţine, Medazur Med Spa – unicul centru medical de Spa din Republica Moldova şi ne asigură că puterea unei femei constă în blândeţe, înţelegere şi dragoste.

olga-varvarici_ales_opt14. Doina Danielean

(Prezentatoare Noroc TV)

Femeie a cărei voce i-a devenit carte de vizită. Se dedică 100 % muncii sale, dar şi rolului de mamă. Mereu zâmbitoare şi plăcută, este sigură că adevărata fericire se ascunde în lucrurile mici pe care le visezi şi lucrurile mari care ţi se întâmplă. Îşi găseşte fericirea deplină în îmbrăţişarea fiului ei şi în visele pe care şi le poate făuri.

dscf9928_opt 13. Daniela Caraiman

(PR manageră, fundaţia Edelweiss)

Este atrăgătoare şi cu un zâmbet de milioane, ştie cum să-şi pună în evidenţă atuurile, are prea multă bunătate în suflet şi o împarte cu generozitate tuturor. De-ar fi fost şi puţină, ar fi făcut la fel. Daniela se simte ca peştele în apă în domeniul său profesional, tinzând mereu spre scopuri măreţe. De altfel, ea ştie gustul visurilor pentru că multe i s-au materializat, pentru că a crezut în ele şi a perseverat. Daniela e ca bobocul de floare care, cu cât îşi desface mai mult petalele, cu atât e mai aromat.

daniela-caraiman_danie_opt12. Gabriella Nastas

(Interpretă)

E muzician cu acte în regulă, a absolvit Colegiul Ştefan Neaga, la fel ca şi Academia de Muzică, Teatru şi Arte Plastice. Face canto, dar are în spate şi o carieră de violonistă în orchestră (cine a zis că violonistele nu sunt sexy?). Are o sumedenie de ocupaţii, iar fanii X Factor România au avut ocazia s-o admire şi acolo, dar aceasta nu este, nici pe departe, ultima sa ispravă – acum este implicată într-un proiect solo şi câte încă or mai fi…

gabriela-nastas_b80p77_opt11. Anna Berezovsky

(Interpretă, pedagog)

E greu să te împarţi în zece când ai o grămadă de talente şi dorinţa de a le face pe toate. Greu, dar nu imposibil. Ceea ce demonstrează şi cazul Annei Berezovsky care, pe lângă pedagogie, judo, modelling şi tot felul de activităţi, una mai utilă şi mai interesantă decât alta, mai are timp şi de cariera de interpretă pe care o abordează, de ceva vreme încoace, foarte serios. Profesionist. Vorba aia: dacă i-i dat s-o facă, cu asta nu te pui. O face!

Foto: Dmitri Alexeev

anna-berezovsky_print_opt10. Nadinn Ojog

(Antrenoare de fitness, model)

La ea prea multe cuvinte sunt de prisos. Cititorii revistei VIP Magazin și nu doar aceștia au avut ocazia să se convingă de faptul că Nadinn e frumoasă foc, iar cei care stau prea mult cu gândul la ea primesc din oficiu ожог первой степени, exact cum este și numele fetei. Nici nu știm dacă bărbații care merg să se antreneze anume la ea o fac pentru a acumula cunoștințe și rezultate în a-și forma corpul și menține sănătatea sau, pur și simplu, pentru a-i admira formele și frumusețea.

nadinn-ojog_print_opt9. Ilinca Sturzescu

(Prezentatoare RU TV Moldova)

Este prezentă pentru al doilea an în topul celor mai sexy 100 femei din Moldova, dar parcă e de-o viață acolo. Tânăra studentă la jurnalism, care a reușit să se manifeste, la cei 20 de ani ai săi, în mai multe domenii creative, nu mai pune accent pe modelling, de ceva vreme, și pare să se simtă perfect pe sticlă. Bine că și exteriorul o ajută, dar abilitățile pe care le-a căpătat în ultima vreme fac din Ilinca o sclipitoare prezență pe piața media.

Foto: Marin Petic

img_0010-edit-edit-edi_opt 8. Viorela Dimici

(PR manageră, organizatoare de evenimente fashion)

Pentru ea, viața nu stă pe loc niciodată. Nici ea, respectiv. A avut un an aglomerat și productiv în care, se pare, a fost peste tot. Fețișoara sa foto/telegenică a acaparat tot mai mult spațiu, iar activitățile sale au făcut tot mai multă lume să vorbească despre ea. Mai nou, s-a manifestat și ca organizator de evenimente de modă, printre care menționăm Prive Fashion Event – o afacere în care îmbină pasiunea, plăcutul, utilul și banul.

viorela-dimici__mg_538_opt7. Gabriela Ţurcanu

(Model, inspectoare IGPF)

Staţi calm, nu e nicio greşeală – Gabriela într-adevăr activează în cadrul Poliţiei de Frontieră, iar timpul liber pe care îl are îl pune la dispoziţie hobby-ului său care ţine de munca de fotomodel şi de frumos, în general. La aspectul său exterior, chiar ar fi păcat să nu fie exploatată şi această latură, spre deliciul celor care au nevoie ca imaginea ei să vândă. Şi spre deliciul celor care consumă produsul respectiv. Cât despre meseria sa de bază, atunci când o vezi, parcă de la sine ai sentimentul că la frontieră e linişte, pace, armonie şi frumuseţe.

Foto: Marin Petic

gabriela-turcanu_print_opt6. Inga Dobraş

(Creatoare Andaleya)

A lăsat jurnalismul pentru o nouă dragoste… design-ul. Şi-a creat propriul brand care poartă numele Andaleya. Deşi nu este de mult timp în acest domeniu, Inga a reuşit să bifeze participarea la Fashion Kids şi Fashion Week-ul din Iaşi. Dinamică şi îndrăzneaţă, pentru ea să fii sexy nu înseamnă neapărat o fustă scurtă, ci feminitatea şi inteligenţa pe care le emană o femeie. Îi plac călătoriile, plimbările, oamenii şi tot ce e frumos.

inga-dobras_c5d24aa1-a_opt5. Cristina Nicolaev

(Model)

Dacă v-a deranjat lipsa Cristinei Ciocan din acest top şi v-aţi întrebat cine e Cristina Nicolaev, staţi liniştiţi că este una şi aceeaşi persoană. Vorba e că frumoasa Cristina a avut un an plin de evenimente deosebite, cum ar fi căsătoria sau naşterea micuţei Jacqelinne. Asta nu înseamnă însă că are în plan să renunţe la numeroasele sale activităţi, că e vorba de afaceri sau modelling-ul la care apelează în calitate de hobby. E drept că la cum arată, e greu să nu ai asemenea hobby-uri.

cristina-nicolaev_prin_opt4. Dorina Darii

(Model)

Dacă aţi comis impardonabila greşeală şi nu aţi recunoscut-o în debutul videoclipului Beretta, semnat Carla’s Dreams, a venit timpul pentru a o repara şi a afla că anume Dorina Darii este prima dintre modelele care-i asigură lucrării suflul feminin vizual. Nu este la prima ispravă în acest sens, chit că Like a star, în care s-a produs şi Dorina, este cel mai vizualizat dintre videoclipurile semnate Fly Project (aproape 59 de milioane de deschideri). Din culise, Dorina va fi prezenţa feminină şi în noul videoclip semnat de Randi, care va fi lansat în curând. Deci, fata are cu ce… Nu este însă principala sa ocupaţie profesională, ea fiind prinsă mai mereu de numeroase contracte de muncă, care înseamnă şi numeroase deplasări.

dorina-darii_print-2_opt3. Diana Mereuţă

(Directoare  „Curierul de Hînceşti”)

Îşi menţine atitudinea pozitivă în orice situaţie. Crede în bunătate şi în oameni buni şi că viaţa trebuie trăită la maximum. Tânără, ambiţioasă şi dedicată muncii sale, Diana deja conduce un ziar şi se ocupă de atragerea fondurilor şi investiţiilor în localitatea sa. Visează să-şi construiască o carieră, pentru a-şi trăi viaţa cu sens.

Foto: Vadim Putregai

diana-mereuta-ph1-1p_opt2. Corina Frumuzachi

(Reporteră-prezentatoare Canal 2)

Albă-ca-Zăpada desprinsă din celebra poveste pentru copii care a ajuns pe micile ecrane pentru cei mari! Prezenţa ei nu poate trece neobservată nici de cele mai invidioase inimi, pentru că zâmbetul ei poate topi orice gheţar! E frumoasă foc, şi da, chiar dacă nu i-a fost să fie fata de la drept, a ajuns acolo unde trebuie: în jurnalism! Pentru că aşa i-a fost scris!

corina-frumuzachi_img__opt1. Sanda Ţurcan

(Administratoare „Maria Galland”, „Guinot”)

Doamnelor şi domnilor! Aplauze şi cuvinte de felicitare se îndreaptă către Sanda Ţurcan, tânăra care a luat coroniţa de cea mai sexy femeie din top în acest an! Cu paşi mici şi siguri, Sanda a avut răbdare şi mult suport din partea cititorilor revistei noastre! Fiind cuceriţi de acel mister nebunatic din ochii şi energia ei, fanii au votat-o cu toată generozitatea din lume.

sanda-turcan_print_opt

Proiect de Sergiu Gavriliţă

Coordonatori: Svetlana Tataru, Marcel Toma

Responsabil de site: Svetlana Tataru