În acest an, reprezentanții Moldovei la concursul muzical Eurovision Song Contest, trupa SunStroke Project, au reușit să se clasifice pe locul trei, cel mai bun rezultat al țării noastre în cadrul competiției.

Popularitatea băieților a căpătat amploare odată cu lansarea piesei „Hey, mamma!”, dar și datorită saxofonistului Sergey Stepanov, numit și Epic Sax Gay, care a făcut furori în mediul online. Presa străină a comentat prestația din 2010 al lui Sergey în cadrul aceluiași concurs, menționând revenirea muzicianului în competiție.

Prestația băieților a adunat peste două milioane de vizualizări pe youtube, dar și laude din partea interpreților notorii. Printre vedetele care i-au felicitat pe cei de la SunStroke prin intermediul rețelelor de socializare se numără Filip Kirkorov și cântăreața Jasmin. „În viziunea mea, aceasta este cea mai bună prestație la concursul Eurovosion 2017” a declarat Filip Kirkorov, considerat „regele muzicii pop din Rusia”. Tot prin intermediul rețelei Instagram, Jamin a adăugat că Moldova a devenit a doua sa casă și se simte mândră de membrii SunStroke Project.

%d0%b1%d0%b5%d0%b7%d1%8b%d0%bc%d1%8f%d0%bd%d0%bd%d1%8b%d0%b9-%d0%ba%d0%be%d0%bb%d0%bb%d0%b0%d0%b6-1Menționăm, trupa Sunstroke Project a participat pentru a doua oară la concursul Eurovision, prima dată aceștia evoluând în 2010, alături de Olia Tira. Atunci, ei s-au clasat pe locul 22 cu 27 de puncte cu melodia „Run Away”.