Halloweenul reprezintă originalitate și autenticitate și, deși este o sărbătoare care a luat naștere cu mii de ani în urmă, de fiecare dată vine cu ceva nou, în special în ceea ce ține de costume și la nivel de comunicare de marketing.

Costumele reprezintă pentru multe persoane șansa de a se face remarcați în amalgamul de costume clasice de vampiri, diavoli, fantome și altele. Iar cei care modelează fiecare apariție sunt, bineînțeles, celebritățile, personajele din ultimele filme de cinema, arhetipurile eroice și toate aparițiile de la festivalurile și întrunirele cinefililor, precum comic on-ul sau box office-ul de la americani.

Personaje din box office-ul american 2017, ideale pentru Halloween

Fie că vorbim despre personaje care au exprimat teroare cu fiecare cadru al filmelor care i-au făcut celebre, fie că vorbim despre eroi puși în postura de a salva și a ajunge personajul bun din filmele celebre de-a lungul timpului, toate se încadrează în cele mai noi costume de Halloween din 2017.

  1. Clownul Horror din filmul IT

Filmul IT a fost cea mai așteptată apariție din cinema. Dacă la sălile de cinema a fost o adevărată zarvă și povestea ecranizată a reușit să aducă numeroși spectatori, ținând cont că Halloweenul se apropie, acesta este și va fi vedeta petrecerilor horror de la sfârșitul lunii octombrie. Este un personaj care, prin costumul și machiajul facial, reușește să pună pe goană toți privitorii. Creatura malefică deghizată în clown terorizează copiii și îi ademenește cu baloane în capcanele lui.

Tips pentru a avea cel mai bun costum:  pe lângă costumul clasic, recomandarea noastră este să iei cu tine un braț cu baloane.

  1. screen_shot_2017_05_08_at_11-17-56_am-0Femeia Fantastică din filmul omonim numelui

2017 ne-a mai arătat o surpriză printre personajele autentice de cinema. O imagine arhetipală a eroului, doar că în varianta feminină, Femeia Fantastică este supremația puterii feminine. De la prințesa războinică amazoniană, Diana (numele real al personajului), în urma intersectării ei cu orașul și clădirile din oțel și beton, aceasta devine mai puternică și de neînvins chiar și de ucigașii civilizației urbane.

Tips pentru a avea cel mai bun costum: personalizează-ți costumul cu bijuterii masive și cu un machiaj de seară.

  1. jl_wonder_womanPersonaje din Star Wars

Deși a debutat în 1977, Star Wars își maschează vechimea cu fiecare nou episod care apare în cinema. Personajele din ce în ce mai moderne, cu noi puteri și costume care să facă apariția senzațională, în 2017, filmul are mult succes nu doar în cinema cu episodul VIII ci și în alegerile pentru costumele de Halloween. Iar Darth Vader este, în continuare, senzația petrecerilor tematice.

Tips pentru a avea cel mai bun costum: poți alege câțiva prieteni și să interpretați, împreună, o serie de personaje din Star Wars.

  1. tfa_poster_wide_header-1536x864-959818851016Printesa Belle

Din filmul Frumoasa și Bestia, frumoasa Belle are câștig de cauză și este preferata fetelor și anul acesta. Ecranizarea de anul acesta a adus numeroase păreri pozitive, iar tânăra Emma Watson din Harry Potter a fost îndrăgită și în acest film. Suavă, dar mai puternică și sigură pe sine, inocentă, dar mult mai înțeleaptă, prințesa Belle este, pe departe, cel mai îndrăgit personaj și cu siguranță un costum al copiilor și adolescenților, de anul acesta.

  1. belle-edit-1200x675Gardienii Galaxiei

Orice galaxie are nevoie de super eroi!  Peter, Drax, Gamora, Rocket și Groot formează o echipă inedită tocmai pentru că sunt atât de diferiți! Tips dacă mergi împreună cu gașca la petrecerea de Halloween din acest an fiecare își poate alege personajul preferat din Gardienii Galaxiei și împreună distracția va fi garantată!

Fii în tendințe anul acesta și inspiră-te din box office-ul american care aduce personaje pline de personalitate și care se remarcă prin costume și măști demne de o petrecerea de Halloween.

675381l-640x400-b-03e4bd1dsursa: tabu.ro