Candice Swanepoel a fost desemnată cel mai influent model de lenjerie intimă de pe Instagram. Îngerul Victoria’s Secret a reușit astfel să întreacă nume celebre precum Rosie Huntington, Dita Von Teese și Kendall Jenner.

Candice Swanepoel își rotunjește lunar veniturile cu încasările din postările pe care le face pe Instagram. Îngerul Victoria’s Secret încasează chiar și 50.000 lire pentru o singură imagine publicată pe profilul ei, suma la care nu ajunge niciun alt model de lenjerie intimă, nici măcar Kendall Jenner.

Modelul a ajuns la această performanță în ciuda faptului că și-a lăsat cariera pe locul doi în ultimii ani. Candice a luat o pauză de la modeling pentru a deveni mamă. În octombrie 2016 a născut primul copil, iar la sfârșitul anului trecut a anunțat că este însărcinată pentru a doua oară.

@biotherm #lifeplankton ?

A post shared by Candice Swanepoel (@angelcandices) on

Candice este urmarită pe Instagram de peste 11,8 milioane de persoane, iar o fotografie de-a ei are în medie câte 300.000 de like-uri.

@juicycouture #vivaonice #vivajuicy ?????

A post shared by Candice Swanepoel (@angelcandices) on

Totusi, deși suma pe care ea o primește este una generoasă, nu se apropie de Selena Gomez. Dintre toate vedetele din lume, Selena câștigă cel mai mult din postările de pe Instagram. Mai exact, artista încasează câte 550.000$ de fiecare dată când promovează un produs sau serviciu prin intermediul rețelei de socializare, întrecând-o chiar și pe Kim Kardashian, care se situează pe locul doi cu 500.000$ per postare.

 

 

sursa: perfecte.ro