Drept inspirație în conturarea unei ținute perfecte pentru această primăvară, am ales-o pe Michaela Berdaga. Această tânără acum un an a cucerit rețeaua de socializare – Instagram, prin charisma și stilul său unic. Haideți, totuși, să descoperim ce va purta Michaela în această primăvară și care sunt preferințele ei.

Michaela Berdaga: ,,Moda nu e doar un stil de îmbrăcăminte, ea reprezintă echilibru, curaj și creativitate. Zecile de minute petrecute zilnic în fața dulapului de haine reprezintă momente cruciale de care va depinde dispoziția ta din acea zi. Punându-ți haina potrivită pe tine, ești gata de a cuceri lumea prin farmecul bunului tău gust și, desigur, a caracterului tău ambițios de a atinge noi culmi!

De obicei, țin cont de tendințele de modă dictate de marii designeri vestimentari, dar e foarte important ca să îmi placă mie și să mă reprezinte acel outfit. Primăvara aceasta aleg să port ținute vintage caracteristice stilului anilor 1980, cum ar fi umeri supradimensionați, evidențierea taliei prin pantaloni sau șorți cu talie înaltă și oversized jackets. Anul acesta am o preferință pentru culorile pastelate, dar în același timp pentru culoarea irezistibilă a sezonului –  roșie.

 

Nici în această primăvară nu au dispărut renumitele carouri, care în acest an la Paris Fashion Week s-au bucurat de o mare popularitate. Sunt o mare iubitoare de sacouri, trenciuri și paltoane care după părerea mea accentuează feminitatea, dar și caracterul puternic al unei femei.

Am o mare obsesie pentru outfiturile din denim, cum ar fi blugii mom’s, denim jackets sau rochițele și fustițele din denim. Sunt de părere că stilul de îmbrăcăminte trebuie să vă reprezinte, să vă simțiți confortabil în el și pline de încredere! Nu trebuie să fii bogat ca să te îmbraci cu gust, îți trebuie doar creativitate, curaj și echilibru”, a concluzionat Michaela.

Menționăm că Michaela Berdaga este instagram bloggeră, care are în spate 36 000 de urmăritori. Zilnic această tânără postează fotografii în diferite locații frumoase pe care le completează cu prezența sa în niște outfituri uimitoare.

Text: Liliana Crăciun
Foto: Arhiva personală