Află ce îți rezervă astrele!

BERBEC 21.03-20.04: Zilele acestea vă ocupați de proprietățile comune, impozite, datorii sau asigurări.  O discuție despre o moștenire poate deveni destul de proeminentă. Trebuie să analizați modul în care vă veți ocupa de cheltuieli comune și de împărțirea responsabilităților cu partenerul de viață.

TAUR 21.04-21.05: Aveți mici dificultăți în tratativele duse cu anumite persoane din jur și vă simțiți nerăbdători sau vă supără exagerat de mult atitudinea acestora. O anumită autodisciplină emoțională vă va ține departe de neplăcerile provocate de discuțiile în contradictoriu.

GEMENI 22.05-21.06: Vă concentrați asupra muncii cu scopul de a trăi viața cât mai eficient posibil. Profitați la maximum de propriile eforturi. Este și o săptămână când puneți accentul pe propria sănătate. Relațiile cu colegii de serviciu ar putea deveni tensionate. Fiți răbdători la serviciu, pentru că în weekend tot ce a fost rău devine istorie.

RAC 22.06-21.07: Spre sfârșitul săptămânii se va acumula destulă tensiune. Totul provine de la ritmul accelerat în care decurg activitățile zilnice. Nu irosiți prea multă energie pe nimicuri. Fiți politicoși și folosiți îndeajuns de multe complimente pentru a-i face pe ceilalți să se simtă bine.

LEU 22.07-22.08: Venus și Marte vă vor promova abilitatea de a vorbi cu alții, de a învăța, de a acționa și de a scrie. Mulți dintre dumneavoastră puteți face bani frumoși de pe urma cuvintelor. Este în folosul dumneavoastă să observați cât de multă dragoste există în lumea care vă înconjoară. Sunteți niște norocoși!

FECIOARA 23.08-22.09: Este o săptămână care vă ține ocupați, mai ales pentru că aveți multe lucruri de rezolvat. Sarcinile de zi cu zi, comunicările și transportul vă iau destul din chef. Cu toate acestea, simțiți o nevoie puternică să vorbiți cu ceilalți. Fiți atenți la ce spuneți pentru a evita accidentele.

BALANTA 23.09-22.10: În această săptămână, preocupările dumneavoastră se mută către o proprietate comună. Acest lucru ar putea însemna și anumite dispute legate de aceasta sau despre cine va avea grijă de ceva. Din fericire, aceste dispute se vor rezolva până duminică. Fiți răbdători!

SCORPION 23.10-21.11: Jupiter este în semnul dumneavoastră și asta înseamnă că veți fi fericiți. Și pentru că nimic nu este perfect, la sfârșitul acestei săptămâni se va crea un stres între dumneavoastră și partener sau prietenii apropiați.

SAGETATOR 22.11-21.12: Soarele se ascunde în diagrama dumneavoastră, așa că veți trăi în aceste zile cu sentimentul că nu prea știți ce se întâmplă în jur. Tensiunea apare la sfârșitul săptămânii, așa că veți avea momente când puteți deveni ușor paranoici sau agitați fără niciun motiv.

CAPRICORN 22.12-19.01: Vă veți bucura de interacțiunile cu prietenii. La sfârșitul săptămânii puteți avea mici conflicte cu cerințele propriilor dumneavoastră copii sau ale partenerului de viață. Sunteți puternici și ambițiosi, așa că puteți face cu usurință lumea din jur fericită.

VARSATOR 20.01-18.02: Sunteți atrași de nevoile familiei și ale casei în care locuiți. Vă ocupați de cumpărături, redecorări și mici reparații care vă vor da un sentiment de mulțumire. Tineți cont de oportunitățile ivite în carieră, dar nu ignorați reputația publică. Evitați disputele privitoare la politică sau religie.

PESTI 19.02-20.03: Săptămâna aceasta ar putea atrage discuții și tensiuni, care la rândul lor, ar crea o situație destul de dificilă. Gândiți-vă de două ori înainte de a vorbi ca să nu jigniți pe cine nu merita. Fiți vigilenți atunci când semnați niște acte importante. Se pot strecura mici greșeli care pot provoca mari pagube.

 

sursa: www.romaniatv.net