Află ce îți rezervă astrele și ce obstacole te așteaptă în viața de cuplu!

BERBEC

Berbecii vor fi mai vehemenți ca niciodată și, de data aceasta, culmea, vor avea de câștigat cu intransigența lor.

TAUR

Taurii vor fi ceva mai stabili din toate punctele de vedere. Vor avea psihicul ceva mai puternic și vor fi mai pregătiți pentru schimbări.

GEMENI

Sentimentele vor fi contradictorii pentru cei născuți în zodia Gemeni. Săptămâna aceasta trebuie să găsească rezolvări la situații cruciale

RAC

Racii se vor trezi în tot felul de ipostaze deranjante pentru imaginea lor. Vor avea parte de multe dușuri reci.

LEU

Leii descoperă minciunile pe care alții le-au spus despre ei sau adevăruri pe care le-au negat când erau siguri de intuiția lor.

FECIOARĂ

Fecioarele vor deveni extrem de ironice, extrem de arțăgoase și au de câștigat cu această atitudine. Nimeni nu le mai poate ascunde ceva.

BALANȚĂ

Balanțele vor fi bulversate de lucrurile care se vor petrece la locul de muncă. Apar critici noi, conflicte noi, iar detensionarea va fi aproape imposibilă.

SCORPION

Adevăratele dușmănii și rivalități vor ieși la iveală începând cu 30 octombrie pentru Scorpioni. Vor realiza ceea ce știau deja: karma își face treaba.

SĂGETĂTOR

Săgetătorii vor fi în total dezacord cu colegii de muncă, dar și cu partenerul de viață. Au de făcut câteva clarificări esențiale.

CAPRICORN

Capricornii se vor consuma mai mult decât e cazul în perioada următoare. Trebuie să aibă răbdare, să nu se precipite.

VĂRSĂTOR

Apar mici conflicte în relația de cuplu care pornesc de la lucruri mărunte. Pentru Vărsători e important să învețe să treacă de micile frecușuri.

PEȘTI

Nativii zodiei Pești sunt obligați să coboare cu picioarele pe pământ mai mult ca niciodată. Au parte de o serie de revelații.

 

sursa: teotrandafir.com