Află ce îți rezervă astrele!

BERBEC

În această săptămână Berbecii vor avea nevoie de calm și de judecată. În caz contrar, ar trebui să se pregătească să ajungă în lumina reflectoarelor sau să fie, pur și simplu, catapultați într-o poziție de conducere.

TAUR

Acești nativi trebuie să se pregătească pentru o schimbare. Este posibil să nu își dorească să iasă din zona lor de confort, dar să fie obligați să o facă chiar dacă cu prudență. Tema de a nu greși ar putea fi o capcană. Mai bine un pas viguros și sigur!

GEMENI

Foarte activă pentru acești nativi este Casa a 12-a, casa lucrurilor ascunse, a secretelor și a bolilor neștiute, unde se află năbădăiosul Uranus, în opoziție cu Jupiter din Casa a 6-a casa muncii în colectiv, a noii tehnologii aplicate, a rutinei cotidiene și a bolilor acute.

RAC

Gata sau nu, acești nativi trebuie să lucreze efectiv, deoarece Uranus din Berbec îi provoacă să schimbe jocul și din colțul lor să nu mai privească pasiv la ceea ce se întâmplă, mai ales când carieră lor primește o lovitură neașteptată, ca urmare a opoziției cu Jupiter. O săptămână în care trebuie să fie foarte atenți.

LEU

Acești nativi, chiar dacă gândesc lucrurile la nivel personal, cu siguranță acționează la nivel global! Revoluționarul Uranus, își pregătește trecerea în semnul Taurului, în Casa Carierei, devine energic și îl capacitează și pe expansivul Jupiter aflat în Casa familiei, intrat deja în semnul Scorpionului. Pentru Leii care și-au îndreptat atenția asupra dominației mondiale sau doar asupra avansării rapide este o veste bună.

FECIOARĂ

Acești nativi trebuie să fie atenți la ce își doresc. Energia sexuală și banii pe care îi obțin în această săptămână au fost construite lent și ar putea ajunge la un punct culminant joi, 12 octombrie. De asemenea, sunt pe punctul de a obține tot ce au în plan.

BALANȚĂ

Ce se remarcă săptămâna aceasta pentru nativii Balanță? În primul rând, aceasta este săptămâna în care ei trebuie să se înhame la ceva mare, îndrăzneț și destul de departe de zona lor de confort.

SCORPION

Acești nativi sunt în pragul unei reinventări, care va începe marți, 10 octombrie, când Jupiter se va pregăti să intre în Scorpion pentru următoarele treisprezece luni, ceea ce arată că Scorpionii sunt pe cai mari.

SĂGETĂTOR

Cu stăpânul lor planetar, Jupiter, încă în Casa a 11-a a muncii în colectiv, a prietenilor, a mediului în care trăiesc și a energiilor neconvenționale, din 9 septembrie 2016, sigur au ajuns să cunoască și să se împrietenească cu o mulțime de oameni! Și ăsta este felul în care le place să trăiască. Iar păstrarea acestor prietenii a devenit o adevărată provocare pentru ei.

CAPRICORN

Dacă cred că au niște goluri, se înșeală, iar cu expansiunea lui Jupiter care se rostogolește încă prin Balanță și în Casa a 12-a, a lucrurilor ascunse, a bolilor neștiute, a secretelor și a propriei lumi, viața lor a devenit extrem de ocupată după 9 septembrie 2016.

VĂRSĂTOR

Cu Jupiter în Balanță încă de anul trecut, universul Vărsătorilor a sporit foarte mult. Dacă nu au apucat literalmente, să se așeze într-un loc anume (sau să se mute), atunci cu siguranță percepția lor globală asupra lumii s-a schimbat.

PEȘTI

Sunt gata să revină pe linia de plutire? Dacă da, să pornim la drum. Miza este ridicată în această săptămână sau poate ea este cea care îi ridică. Cum spuneam și la celelalte semne, Jupiter, jucătorul galactic, încheie un turneu de treisprezece luni prin Balanță și în Casa a 8-a a intimității, intensității și legăturilor permanente.

 

sursa: teotrandafir.com