În timp ce lumea se află într-un continuu proces de evoluție, iar noile tehnologii ne fac să le ținem cu greu pasul, există oameni care preferă să evite internetul sau telefonul mobil.

Cauzele acestui fapt pot fi determinate de educație, modul de viață, principii. Mai mult, există personalități faimoase a căror viață este aproape zilnic expusă pe site-uri sau la TV, însă care nu aprind cel puțin un computer cu mâna lor.

Mai jos, vedeți cine dintre celebritățile de talie internațională au declarat că sunt dușmanii internetului sau ai telefonului mobil, potrivit trendymen.ru.

Jennifer Lawrence

Actrița a mărturisit că întâmpină greutăți chiar atunci când este nevoită să-și verifice poșta eletronică, darămite să folosească rețele precum Twitter sau Facebook.

dec04-2015-1392-jennifer-lawrence_612x380

Elton John

În urmă cu zece ani, muzicianul spunea că este sigur că în cinci ani internetul va dispărea. Ei bine, acest lucru nu s-a întâmplat, însă starul îl evită în continuare.

elton-john

Winona Ryder

În 2010 bruneta declara că preferă să stea deoparte de internet și noile tehnologii. Rareori, Winona își accesează poșta electronică.

1151968

Christopher Walken

În cadrul unui interviu, actorul Christopher Walken declara că nu folosește internetul, agenții săi fiind acele persoane care răspund solicitărilor venite. De asemenea, celebrul actor vorbește doar la telefonul static, și nu mobil.

Brad Pitt

Uimitor, Brad declară că habar nu are cum funcționează un computer și nici nu dorește să știe.

George Clooney

Actorul este totalmente împotriva rețelelor Facebook și Twitter, lucru declarat în numeroase interviuri.

ozbegyuckgmpyijlcyh8

Angelina Jolie

Vedeta a afirmat în repetate rânduri că preferă barurile și revistele în locul rețelelor sociale sau al magazinelor online.

angelina-jolie

Eminem

Rapperul nu este prezent pe nicio rețea de socializare, cel puțin oficial.

eminem_color_touch_by_mizicko705-d3blvpd

Jake Gyllenhaal

Jake folosește tableta doar dacă acest lucru îi este cerut de către producătorii filmelor în care se filmează. În rest, actorul are un telefon vechi și nu este prezent pe rețelele sociale.

0ccf6ac6c58501900d1ac263b6613d0a

Riley McAdams

Tânăra ascultă știrile la radio, nu se uită la TV și se descurcă destul de rău la capitolul internet

Dintre moldovenii cunoscuți care nu prea utilizează gadgeturile, am găsit numai doi:

Adrian Ursu

Interpretul a declarat într-o emisiune că folosește Facebookul foarte rar, însă preferă să-l evite.

maxresdefault

Emilian Galaicu-Păun

Poetul nu utilizează telefonul mobil, principiu pe care-l respectă până în ziua de astăzi.

galaicu

Totuși, noi bănuim că ar fi mai mulți decât cei doi menționați, așa că, mai în glumă, mai în serios, îi rugăm să se autosesizeze.