Miss Africa de Sud este noua Miss Universe 2017! Frumuseţea ei răvăşitoare şi succesul în ţara sa au costat-o crunt pe Demi-Leigh Nel-Peters, care a cucerit lumea şi cu povestea sa cutremurătoare.

Noua Miss Universe 2017 a trecut prin momente crâncene, chiar atunci a urcat pe culmile succesului. Demi-Leigh Nel-Peters, Miss Universe 2017: „Am fost răpită şi ameninţată cu pistolul, la chiar o lună după ce am fost încoronată drept Miss Africa de Sud 2017. Cred că cel mai important este să ştim că noi toţi avem parte de întâmplări prin care trecem, este în regulă să nu avem o viaţă perfectă.”c4bd6f2a4ee00ce56dea361cf84e4851
Cele mai frumoase 92 de femei din lume titlul Miss Universe 2017, în finala concursului. Pe lângă probele deja bine cunoscute, cea a constumelor de baie şi cea a ţinutelor de seară, concurentele au răspuns şi la întrebările despre cele mai mari probleme cu care se confruntă lumea în ziua de azi.

Bătălia cea mai strânsă s-a dat între Africa de Sud, Columbia şi Jamaica. Noua Miss Universe 2017, Demi-Leigh Nel-Peters, nu şi-a mai putut stăpâni emoţiile şi a izbucnit în lacrimi la aflarea veştii că a primit premiul pentru cea mai frumoasă femeie a lumii.

Pe podiumul frumuseţii a urcat şi o tânără din Constanţa, în vârstă de 26 de ani, licenţiată în Economie. Însă reprezentanta României, Ioana Mihalache, nu a intrat în primele 16 concurente. Românca a avut parte de emoţii încă din competiţia preliminară, când tocurile foarte înalte i-au creat probleme la proba costumelor de baie.

 

sursa: observator.tv