Valoare, Integritate, Profesionism. Sunt criteriile după care în acest an va fi ales Omul Anului. Participă împreună cu echipa de experţi ai proiectului la realizarea clasamentului „Omul Anului 2019”. Alege din lista pe care ți-o propunem mai jos oamenii care crezi că au contat în acest an, pornind de la criteriile de mai sus, dar și de la notorietatea publică și impactul social al deciziilor sau activității candidaților în anul care a trecut. Decizia Vă aparține în proporție de 50 la sută, iar celelalte 50 la sută sunt decise de juriul invitat de redacție, care în acest an este format din Roger Gladei, Nadine Gogu, Alla Donțu, Igor Volnițchi și Sorina Obreja!

Puteţi vota online o singură dată pe zi de pe aceeași adresă IP în sistem click, acordând un vot participantului preferat, iar dacă doriţi să acordaţi mai multe voturi, expediaţi un SMS la numărul scurt 2320 (tarif: 10 lei inclusiv TVA, egal cu 10 voturi). Voturile trucate vor fi anulate. Prin SMS, puteţi vota nelimitat.

Textul mesajului în format corect va conţine doar numele participantului, de exemplu – Ion Ionescu. Numele participantului trebuie scris fără diacritice și semne de punctuație. Serviciul este disponibil pe tot teritoriul Republicii Moldova, pentru abonaţii „Orange” și „Moldcell”.

Votul se va încheia pe 31 ianurie 2020, ora 16.00. Lansarea ediției din acest an și ceremonia de premiere a Oamenilor Anului 2019 vor avea loc, conform tradiției, în a doua jumătate a lunii februarie.

OMUL ANULUI este la a șaptea ediţie şi pentru al şaptelea an proiectul este susținut de Moldova Agroindbank.

Partener general:   

                                                 maib_logo                   

POLITICĂ ȘI ADMINISTARE 

Administrație Publică Locală

Diplomație

BUSINESS

Familii în business

Business

Afaceri emergente

Asociații profesionale

Oameni care s-au reinventat

 

 

 

 

 

MANAGEMENT

Avocatură

Manageri proiecte investiții

Moldoveni de succes din diasporă

Comunicare

 

 

SOCIETATE

Medicină

Proiecte sociale

Sport

 

MASS-MEDIA

Presa scrisă/online

Blogging/Vlogging

IT ȘI INOVAȚII

CULTURĂ

Fotografie

Industria modei

Modelling

SHOWBIZ

VIP JUNIOR

OAMENII SECOLULUI

FII ȘI TU OMUL ANULUI 2019. VOTEAZĂ AICI!

În acest an, revista VIP magazin vine cu o provocare legată de concursul OMUL ANULUI! Descarcă noua aplicație de pe acest link, înregistrează-te în concurs și ajută-ne să identificăm OMUL ANULUI 2019! Fii tu sau oamenii pe care îi apreciezi cei pe care îi căutăm! Ai o afacere de succes? Ești un manager bun? Sau activezi într-un domeniu mai puțin obișnuit? Ai facut ceva pentru alții? Votează și îndeamnă prietenii să facă la fel! Pe 31 ianuarie vom afla cine va fi cel care va lua trofeul!