Anul 2017 va fi Anul Cocoșului de Foc, anul prosperității. Citește mai jos, horoscopul fiecărei zodii în parte.

Berbec

Se anunță un an al conflictelor. Va trebui să faci față multor provocări, iar acest lucru nu va fi ușor. De asemenea, în acest an trebuie să devii mai responsabil și să duci lucrurile până la capăt. Evită să te plângi toată ziua.

Taur

Fii gata pentru relansare! Anul 2017 va fi anul tău și îți va merge excelent în toate domeniile. E posibil să te muți fie în altă casă, localitate sau țară.

Gemeni

Îți devine ușor să ieși în evidență, iar în acest an vei avea șansa să te afirmi profesional. Devii mai protector și grijuliu cu familia ta, lucru care îi va uimi pe membrii acesteia.

Rac

Urmează anul schimbărilor majore. Te vei debarasa de oamenii sau jobul toxic care îți face rău și îți vei recăpăta libertatea mult visată. Posibil să renunți și la unele rude, lucru dureros, însă vei fi înțeles dacă vei ști să explici lucrurile cum trebuie.

Leu

Responsabilitate este cuvântul de care trebuie să ții cont în acest an. Îți vei schimba totalmente concepția despre iubire, iar în familie vei avea un rol tot mai important.

Fecioară

Anul 2017 va fi asemănător cu 2015, anul tău de glorie. Vei avea parte de multe aventuri și vei învăța multe lucruri. Pe plan amoros vei avea suișuri și coborâșuri, exact cum îți place ție.

Balanță

Este anul schimbărilor și deciziilor importante, care te vor marca întreaga viață. Cariera și banii vor fi pe primul loc, așă că fii atent să nu creezi drame în jurul tău din această cauză.

Scorpion

Nu trebuie să-ți lipsească puterea de convingere, căci vei avea parte de multe discuții. Uneori, vei fi nevoit să-i manipulezi pe cei din jur pentru a te face cunoscut și acceptat.Renunță la tonul agresiv pentru a nu fi dat la o parte de cei apropiați.

Săgetător

Dezvoltarea ta personală și profesională va depinde de alegerile făcute în acest an. Trebuie să realizezi că nu ești singur și că trebuie să comunici și să-i înțelegi pe cei din jurul tău. Totuși, s-ar putea să ai parte de surprize radicale în ceea ce privește oamenii apropiați.

Capricorn

Se anunță o schimbare în viața profesională, lucru la care ai visat și pentru care ai muncit mult. De asemenea, spre finalul anului e posbil să faci o investiție majoră, să-ți schimbi locuința.

Vărsător

Anul 2017 va fi unul stresant și agitat pentru nativii zodiei vărsător. Îți vei pune multe întrebări referitor la ultimii ani din viața ta.

Pești

Dificultățile financiare vor fi la ordinea zilei în acest an. Evită să planifici călătorii sau concedii la care nu vei face față. Cu greu, însă vei reuși să nu acumulezi datorii.