Pentru al 9-lea an consecutiv, revista VIP magazin a ales CEA MAI SEXY FEMEIE DIN MOLDOVA!

Frumusețea, senzualitatea, vinurile delicate, premiile neașteptate și, mai ales, privirile, s-au împletit pătimaș într-un răsfăț de seară. A fost cu adevărat o seară a extravaganțelor tabu! Câștigătoarea din acest an este Sanda Țurcan, care a fost desemnată în cadrul evenimentului organizat de către revistă, într-un club select din capitală. Petrecerea a adunat participantele concursului, care au avut parte de câteva surpirze și premii. Atmosfera muzicală a fost întreținută de Katy Rain, Max Zavidia, Samir Loghin.

274a1258_resizeVIP magazin nu a anunțat doar cea mai sexy femeie din țară, dar și cele mai atrăgătoare apariții ale serii. Tradițional, la petrecerea Top 100 cele mai sexy femei din Moldova, juriul, în a cărui componență au fost: Marcel Toma (redactor-șef adjunct VIP magazin), Daniel Racovizza (designer vestimentar), Vlad Copoț (director comercial VIP magazin), Max Zavidia (interpret), Samir Loghin (interpret) și Sergiu Gavriliță, președintele juriului si redactorul-șef VIP Magazin, a deliberat cinci premii speciale pentru:

Cea mai elegantă ținută– Alina Alexei

Cea mai atrăgătoare privire – Dorina Gherganov

Cel mai atrăgător posterior – Tatiana Melnic

img_1458Cel mai arătos bust – Adela Prisăcari

Cea mai spectaculoasă prezență – Diana Brescan

Tinerele s-au ales cu un voucher de la BQueen și un set de produse parte din dieta Gianluca Mech.

De asemenea, Gabrielei Nastas i-a fost acordat premiul special „Dezgolită frumos”, ce include un pictorial în cadrul rubricii Dezgolite frumos, revista VIP Magazin, plus 3 seturi de lenjerie de la Daniel Racovizza, pe care câștigătoarea le va folosi atât în timpul filmărilor, cât și… oriunde ar vrea ea. Premiul a fost oferit chiar de către designer.

img_1474

274a0884O geantă TOUS a fost câștigată de Victoria Cazac, în urma organizării unei tombole unde absolut toate tinerele au avut ocazia să participe. Nu au fost ignorate nici calitățile intelectuale ale fetelor, așa că Bestseller a pus în joc nouă cărți, victorină la care îndeosebi s-a remarcat Diana Rotaru.

274a1575_resizeIrina Dutca a devenit „Miss Apriori”, titlul fiindu-i acordat de către reprezentanta Apriori Wine, partener general al proiectului.

29425156_2038658769482498_8406575179639029760_o

De premii de consolare din partea VIP magazin au beneficiat: Valeria Lungu Felicia Munteanu, Daniela Caraiman, Tatiana Spînu și Eugenia Scoarță. Iar un premiu din partea nutriționistului vedetelor de la Hollywood Gianluca Mech i-a fost acordat prezentatoarei TV, Stela Dănilă.

274a1305_resize

Diana Rotaru, Olia Tira, Lilu, Mihaela Teslari și Anna Berezovsky vor avea parte de o călătorie de neuitat la Istanbul, oferit de MPL Care, în cadrul proiectului Travel to Beauty.

274a1733_resizeCâștigătoarea concursului TOP 100 cele mai sexy femei din Moldova, Sanda Țurcan a fost asaltată de premii, printre acestea: set cadou din partea partenerului general al proiectului – Apriori Wine Wine, un voucher de 1000 de euro din partea partenerului proiectului Medical Park, care îi oferă posibilitatea să beneficieze de cele mai performante servicii, inclusiv în industria frumuseții și chirurgiei plastice, dar și deserturi de la Morpho, premiu de la Intimo, coș cu produse de la Casa Rinaldi, accesoriu by Iuliana Chiroșca și, desigur, tradiționalele flori!

274a1795_resize

Întregul clasament al celor mai sexy femei din țară îl găsiți în ediția tipărită a revistei VIP magazin, din luna martie.

Galerie foto:

Aducem mulțumiri partenerului general a proiectului – Apriori Wine, Partenerului proiectului – Medical Park. Dar și partenerilor serii – Escapelle, Cafe Grafitti, Casa Rinaldi, Coca Cola Hellenic Moldova, Tous, Gianluca Mech, Intimo, Morpho, BQueen, Iuliana Chiroșca, Maria Galand, Guinot, Bestseller.