Duminică, 29 Aprilie 2018, în cadrul marelui festival Mai Retro găzduit de Complexul Etno-Cultural ‘’Vatra’’,  se va desfășura o ediție cu totul specială, și anume Privé Fashion Events – RETRO Edition.

Retro Edition promite să ne surprindă de data aceasta cu colecții voalate expuse în aer liber într-o atmosferă relaxantă #fărătocuri. Nonconformismul va fi la ordinea zilei. Se va crea impresia de parcă fetele defilează pe un podium #maiverde decât de obicei, decorat cu construcții  metalice și flori, înconjurat de mașini luxoase retro.  Dacă ești interesat să afli mai multe detalii despre eveniment, accesează www.vatra.com și vin-o să vezi cum poate arata un astfel de show!

Accesul la eveniment se efectuează în bază de invitații sau prin acces public pentru toți vizitatorii festivalului care, în mod obligatoriu, trebuie să dețină bilete.

Branduri participante: Vor fi aduși pe același podium cei mai în vogă designeri ai momentului: Nikita Rinadi, Șotropa, Bobbin, Irina Kroitor, Top Coat cu colecții pentru cele mai stilate femei. Iar pentru micile fashioniste Agenția Luxury Style Mini Models va prezenta 2 colecții cochete semnate de brandul Mini Lady și Lidia Selici.

 

unnamed