Astăzi, 19 septembrie, femeia de afaceri Iolanta Mura își sărbătorește ziua de naștere. O personalitate influentă în business, dar și în societate, Iolanta poate fi considerată un exemplu de femeie modernă.

După ce principii se ghidează Iolanta, dar și de ce vârsta de 40 de ani poate fi considerată un nou început pentru o femeie, citește mai jos.

„La ai mei 41 de ani, mă simt fabulos, îi apreciez, dar nu-i simt. Trăim în timpuri când femeile nu mai sunt îngrozite de schimbarea  prefixului. Chiar mai mult, au o altă perspectivă a acestui prag. Deci, la 40 de ani viața abia începe, pentru că:

1.În sfârșit începi să înțelegi adevărata valoare a vieții. Începi să trăiești, încetează frica de moarte.

2. Ești indepententă, mai ales de sfaturile altora și de stereotipurile societății. Asta te face mai relaxată și poți să te bucuri de viață, de tot ce e în jurul tău.

img_50353. Este perioada ta culminantă de acumulare a cunoștințelor și a aptitudinilor personale și profesionale. Ești tot mai căutată și cotată în viața socială și pe piața de muncă.

4. Ești mai hotărâtă: nu doar vrei, dar poți și știi cum.

5. Ești încă tânără, sexy, dar deja înțeleaptă. Emani o altă aură, pe care ceilalți o percep ușor și pozitiv.

6. Începi să nu te definești prin vârstă, ci prin ceea ce ai devenit.

img_49817. Prioritățile din viață deja coincid cu valori adevărate ale existenței umane. Devii mai altruistă, vrei să ajuți oamenii și o faci.

8. Trece maximalismul tineresc și apar diferite nuanțe ale vieții. Or, viața e frumoasă și colorată.

img_50799. Deja știi să fii fericită și ești. Conceptul de fericire ți-l determini singură, nu îl împrumuți.

10. Cei mai buni ani sunt cei care urmează și tu o știi.

În cele din urmă, nu contează câți ani ai adunat în viață, ci câtă viață ai acumulat în ani, spunea Abraham Lincoln.”

Redacția „VIP magazin” îi urează un sincer La mulți ani! Iolantei Mura și cucerirea noilor culmi în domeniul profesional, dar și personal.