Ca să înţelegi cu adevărat ce îţi doreşti de la destin, e nevoie de mult timp şi de lecţii. Treci poduri sau le eviţi, construieşti planuri şi visezi ca iluziile să prindă conturul realităţii. Cam aşa a fost şi în cazul lui Adrian Surugiu, cel care a creat showroomul „Casa Decori”. Experienţe, încercări, căutări şi multe lucruri noi descoperite, aşa arată o parte din tabloul vieţii sale.

 Cum a fost drumul până la deschiderea acestei afaceri?

A fost unul destul de interesant. Am schimbat vreo patru servicii şi o afacere de doi ani în alt domeniu. Mereu am adunat multă experienţă care mă ajută acum în ceea ce fac. Încerc să învăţ de la viaţă, din fiecare interacţiune cu activităţi noi, cu oameni pe care i-am cunoscut. Mereu descopăr ceva nou. Dacă faci un lucru cu pasiune şi din inimă, munceşti mult, vei avea succes. E o regulă valabilă în orice domeniu.

Dar ce viitor îi prognozaţi acestui „copil” numit „Casa Decori”?

Am planuri şi viziuni multe şi diverse pentru această afacere. Important e să fie putere, inspiraţie, oameni potriviţi şi dorinţa de a promova afacerea cât mai bine. Pentru început, îmi propun ca oamenii să asocieze brandul „Casa Decori” cu o calitate şi deservire de top, profesionistă, astfel plătind un preţ OK. Echipa e una flexibilă, gata să ofere consultanţă chiar şi pentru cel mai indecis client care ne păşeşte pragul.app_2684_opt

Lăsând la o parte lumea dură a afacerilor, ce vă inspiră în viaţă?

Mă inspiră foarte mult familia mea, în special fiica. E o fire cu o imaginaţie foarte bogată, e un omuleţ al creaţiei. Familia mă face să vreau să fiu bun în tot ceea ce fac. Suportul şi dragostea pe care le primesc de la membrii ei îmi oferă încredere şi energie.

Cui îi sunteţi recunoscător pentru ceea ce aţi devenit?

Cred că tuturor circumstanţelor care au avut loc în viaţa mea şi care m-au adus acolo unde sunt. Tot ce se face se face spre bine. Nu pot să uit de aportul părinţilor mei, care mi-au dat viaţă, au investit în educaţia mea, în cunoştinţele mele.

De la inginerie, la design interior. Cum a avut loc această cotitură?

Mereu am avut o pasiune aparte pentru designul interior. Cândva chiar am vrut să fiu arhitect, iar acum îmbin pasiunea cu afacerea pe care o gestionez. E un lucru frumos şi foarte interesant. Chiar îmi place.

Ce sfaturi aveţi pentru fiica dvs?

Să fie onestă cu cei din jur, să facă totul din pasiune şi să aleagă o profesie pe care să o iubească.

Ce înseamnă pentru dvs. succesul?

Pentru mine, noţiunea de succes este foarte apropiată noţiunii de fericire. Succesul nu ţine doar de bani, chestii materiale sau frumuseţe. El trebuie să persiste în toate laturile vieţii.

logo_casa_decoriAdresa:

bd. Dacia 27, et. 2

Tel. +373 79 323 829

Web: www.casadecori.md

E-mail: casadecori@yahoo.com

Foto: Tina Purcel