Interpreta Carolina Gorun a lansat piesa „Cer Senin”. Producția muzicală este însoțită și de un videoclip, filmat tocmai în Italia.
Piesa ,,Cer senin” a fost scrisă de interpreta Irina Chitoroagă, de aranjament s-a ocupat Veaceslav Daniliuc, iar back vocalul- Gicu Cimbir.  Filmările la videoclip au fost realizate în Milano și la Lago di Como (Italia) și au durat 3 zile. Producția videoclipului aparține lui Viorel Belinschii.
În timpul filmărilor am avut parte de timp frumos, soare din plin, însă vântul era întratât de puternic, încât am înghețat de-a binelea. Piesa fiind una ușoară, ce exprimă libertate, mi-am dorit ca și ideea videoclipului să fie la fel, ceva senin, colorat și desigur pe fundal să fie natura cu frumusețile ei.” a declarat artista.

„Ideea videoclipului îmi aparține mie și regizorului, am lucrat în echipă. Viorel, regizorul clipului e un băiat bravo, care mi-a înțeles dorințele și ideile, iar într-un final a ieșit un rezultat de care sunt mulțumită. Îmi doresc foarte mult ca această piesă să placă publicului, căci am depus mult suflet și multă muncă pentru această producție.” menționează interpreta.