Trăind în societate, nu putem să nu interacționăm cu alte persoane. Acestea fie critică, fie oferă sfaturi care, ulterior, par să îndrepte lucrurile. Sfaturile, la rândul lor, ne sunt oferite, ne dorim noi sau nu asta.

Vezi mai jos cine și cum i-a îndrumat pe oamenii faimoși de la noi să ajungă personalitățile adorate de astăzi!

Diana Grigor

În viața mea am primit foarte multe sfaturi, însă cele mai bune le-am primit de la părinți si de la oameni în vârstă care au trecut prin crize și succese, care au crescut copii și apoi au ajutat la creșterea nepoților. Oameni care au cunoscut iubirea, fericirea, căderea și disperarea de mai multe ori.

Mă simt o norocoasă pentru că am primit o sumedenie de sfaturi în viața asta și nu am ezitat să le ascult. „Păstrează-ți mereu simțul umorului!”, „Dragostea la prima vedere nu e doar o poveste.”, „Familia ta este cel mai prețios lucru pe care-l vei avea vreodată.”, „Învață să ierți, chiar și atunci când îți este greu să o faci.”, „Dragostea nu e ușoară mereu, uneori e nevoie să lucrezi la ea.”, „Găsește ceva amuzant în orice situație.”, „Asigură-te mereu că faci ceea ce-ți place și nu-ți fie teamă să-ți urmezi vreodată visurile.”, „Explorează lumea și rămâi, mereu, curios.” – sunt câteva dintre multele sfaturi pe care le-am primit. Dar cel mai tare îmi place acesta: „Fii tu însăți ca să fii fericită!”.

Maxim Zavidia

Cel mai bun sfat primit sună așa: „Să faci ceea ce îți spune inima și să nu depinzi de nimeni. Să fii încrezut în tine”.

Diana Brescan

Deseori mergeam la concursuri. Se întâmpla uneori să câștig, alteori, nu. Și atunci mama mi-a dat un sfat: „Diana, orice s-ar întâmpla, mergi înainte, azi e rău, mâine va fi bine.” Începând de atunci, chiar dacă nu câștig ceva, nu mă las bătută, merg înainte și nu vărs nici măcar o lacrimă.

Samir Loghin

Cele mai bune sfaturi le-am auzit de la părinți. Tata mi-a zis că tot ce fac, o fac pentru mine, chiar și atunci când fac un bine. De asemenea, mi-a mai zis că nimeni nu îmi datorează nimic.

Mama e mai optimistă și îmi zice că după ploaie, mereu răsare soarele.

Igor Sîrbu

Bunicul meu întotdeauna mi-a zis să nu mă grăbesc, să am răbdare, căci graba strică treaba. Eu respect aceste cuvinte, chiar dacă sunt impulsiv și sensibil uneori.

Mariana Mihăilă

Poate va suna banal, dar în schimb este adevărat! Cele mai de preț povețe le-am primit de la mama mea. Ea m-a învățat multe lucruri frumoase, ea m-a îndrumat atunci când căzusem în deznădejde, ea m-a susținut atunci când aveam cel mai mult nevoie și ea a fost steaua mea norocoasa. Mi-a oferit sfaturi și legate de viața personală, dar și de cea profesională. Unul din sfaturile sale a fost cel de a avea mare grijă cum îmi aleg prietenii. Nu în zadar există și proverbul: Spune-mi cine îți sunt prietenii și îți spun cine ești tu.

Felicia Dunaf

Cele mai bune sfaturi le primesc de la mămica mea. Ea mereu mi-a călăuzit drumul și mi-a fost alături. Cel mai înțelept sfat primit…probabil a fost să nu las niciodată mâinile în jos când este greu și să merg înainte, indiferent de orice. Și desigur, să îmi urmez visul! Sunt omul de astăzi datorită părinților mei, care cred în mine și care îmi înspiră doar dragoste în absolut tot ceea ce fac! Pentru asta le mulțumesc și le sunt recunoscătoare.

Gloria Gorceag

Indiferent de ce intenționezi să faci, mereu se va găsi cineva să te judece, deci fă mereu ce simți și ce-ți place.

El Radu

Am primit multe sfaturi în viața mea, de la diferite persoane. Nu cred că aș putea să dau vreun nume concret, însă majoritatea au fost legate de ceea ce fac eu. Lumea sincera îmi spunea mereu să merg înainte și să nu vad ce se întamplă în jur, să nu atrag atenția la căderi morale sau psihice, iar părinții mi-au dat cel mai important sfat – să fiu OM și de mic m-au dorit multilateral dezvoltat. Am făcut și sport de performanță, la moment joc și fotbal, sunt interpret, manager muzical, textier, sunt redactor-prezentator radio cu experiență de aproape 10 ani, în curând mă întorc și în televiziune, așa că, Niciodata NU fi limitat în acțiuni și gânduri, este și sfatul pe care mi-l dau eu mie însumi în fiecare dimineață în…lift.