Tatiana Godoroja: Aleasă pe sprânceană!

Este un meșter la care programările se fac cu ceva timp înainte, iar rezultatul fascinează pentru totdeauna. Este deosebit de atentă la proporțiile feței și evită excesele atât în forme, cât și în texturi. O profesionistă veritabilă, la care vrei să revii și să revii…

Cum a început activitatea ta în domeniul beauty? Unde ai învățat să alungești/laminezi gene și sprâncene?

De acest domeniu sunt atrasă de mult. Urmăream meșterițele de la noi din țară, îmi plăcea foarte mult ce făceau ele, dar aveam o frică să nu reușesc. Sunt o perfecționistă – sau fac un lucru perfect, sau nu-l fac deloc… Până am prins la curaj și am contactat-o pe Dorina Croitor. Am făcut la ea cursurile de bază. A fost greu, cu multe lacrimi și mâini transpirate, dar nu m-am dat bătută. Astăzi, mă poziționez printre specialiștii la care este greu să ajungi, în listele de programare.

Care este specificul tău de muncă și cum abordezi fiecare client în parte?

Eu vorbesc mult cu clientele mele, le ascult cu mare atenție, să le aflu preferințele. Pentru mine este primordial să știu ce așteptări au de la mine, ce-și doresc. Înainte de procesul de muncă le descriu în ce stare sunt genele și sprâncenele lor naturale, curbura, forma ochiului, ca să ajungem la un numitor comun, împreună. Sunt exigentă și cer de la cliente o îngrijire mai deosebită, deoarece mă interesează și ce se întâmplă cu genele naturale, nu doar cu extensiile.

Care sunt recomandările tale în ceea ce ține aspectul genelor după procedura de extensie? Cum să le îngrijim corect? Cât de des venim la specialist?

Eu recomand și insist să spălăm genele și sprincenele zilnic, după perioada de stabilizare, care durează nu mai mult de 48 de ore. Este absolut greșit când se crede ce ele nu trebuie spălate, din frică să nu cadă sau că ar ține mai mult. Este total greșit! La specialist venim la necesitate. Sunt femei care vin din trei în trei săptămâni, sunt femei care vin odată la șase săptămâni. Totul este individual și depinde de creșterea firească a genelor naturale, de ciclul lor de viață.

Când este cazul să apeleze femeile la aceste servicii?

Femeile mereu vor să arate bine și pentru asta nu avem nevoie de ocazii anumite. Aceste servicii ne fac să ne simțim mai frumoase și mai speciale în fiecare zi.

Care sunt lucrurile pe care trebuie să le evităm?

Pentru o rezistență mai de lungă durată, în primele 48 de ore de la aplicare, nu udăm extensiile, nu stăm în vapori sau în căldură excesivă, evităm să folosim produse care conțin ulei (apă micelara cu ulei, creme etc). La fel, două zile nu dormim cu fața în pernă, evităm machiajul genelor sau ondularea lor.

Care sunt semnele unor servicii necalitative?

Serviciile necalitative din păcate duc la pierderea genelor naturale. Aceasta este mai mult decât un semn, este o dramă pe care trebuie s-o evite orice meșter. Prea mult lipici, multe gene lipite între ele, disconfort din cauza distanței mici sau chiar deloc între extensie și pleoapă, smocuri lipite între ele, deranj la închiderea și deschiderea ochilor, infecții. Toate acestea sunt din cauza aplicării extensiilor necorespunzător.

Care sunt tendințele în materie de sprâncene/gene pentru 2024?

Și în 2024 optăm pentru curburile M și L pe care eu le ador. Nu pe lungimi exagerate. Simplu, frumos și practic, conturăm ochiul și intensificăm privirea. Nu se mai poartă lungimi foarte mari, demult.

Abonează-te la articolele

Vip Magazin