Află ce îți rezervă astrele!

Berbeci: Atunci când te afli doar cu tine însăți, reușești să îți analizezi gândurile și sentimentele într-o manieră profundă. În urma unui eveniment care te-a zdruncinat emoțional, ajungi să fii mult mai sigură de ceea ce îți dorești. Acesta poate fi motivul din cauza căruia devii atât de reticentă la ceea ce spun cei din jur în raport cu viața ta. Zilele de week-end vor fi pline cu evenimente trăite intens din punct de vedere emoțional.

Tauri: Reluarea la nesfârșit a unor trăiri le face să devină tot mai profunde și adânci. Indiferent de ceea ce se întâmplă în propria familie, încearcă să nu vorbești despre asta cu oricine. Unele aspecte personale este de preferat să rămână necunoscute celor din jur. Chiar dacă încrederea pe care le-o acorzi prietenilor este și va fi întotdeauna o parte importantă a vieții tale, este important totuși să fii mai rezervată. Această săptămână va fi definitorie în ceea ce privește cariera.

Gemeni: Gândești totul într-o mare viteză. Mereu iei decizii spontane, mai ales în ceea ce privește viața personală. Consideri că nu ai timp de pierdut în nenumărate analize și introspecții. Viața este mult prea valoroasă pentru a pierde momente importante doar de teama de a nu fi dezamăgită. La birou nu te pierzi în detalii, indiferent de problema cu care te confrunți. Colegii văd în tine un adevărat ajutor, mai ales în momentele de criză. Ziua de vineri aduce o veste bună pentru o persoană dragă ție.

Raci: Sentimentele pe care le ai sunt pe alocuri ușor explozive. Sunt situații în care nu reușești să le ții în frâu. Viața ți-ar fi mult mai ușoară dacă ai putea face asta. Zilele acestei săptămâni poartă cu ele mult mister și adrenalină. Lucrurile la birou se complică destul de mult. Ești pusă în postura de a face o alegere dificilă. Astrele te îndeamnă să îți asculți instinctul. Chiar dacă sunt anumite persoane de care îți este greu să te desprinzi emoțional, este spre binele tău să o faci.

Lei: Se pare ca în sfârșit începi o săptămână cu o dispoziție calmă și liniștită. Cu toate astea, nu dispui de foarte multă energie și vitalitate. Vei lăsa ca lucrurile să curgă lin. Se pare ca nu ai niciun plan stabilit pentru zilele ce vin și vei acționa spontan, indiferent de situația în care te vei afla. Chiar dacă prietenii aduc mereu optimism în viața ta, acum simți nevoia să fii singură. Ai nevoie doar de liniște și de odihnă. Spre sfârșitul săptămânii începi să te simți mai dornică de a face ceva, orice care să te scoată din rutină.

Fecioare: Obiectivele profesionale pe care le aveai stabilite își pierd din nou din contur. Din cauza indispoziției emoționale, nu reușești să te dedici realizării lor. Viața ta este un haos total în acest moment. Nu mai deții controlul asupra propriilor fapte. Nu mai ești perseverentă ca altădată, iar efectele negative încep sa fie tot mai evidente. Sfârșitul săptămânii te găsește plictisită și complet dezinteresată de tot ceea ce este în jurul tău. Odihna de peste weekend te poate ajuta să fii mai lucidă.

Balanțe: Privești atitudinea defensivă a celor din jur ca pe o ofensă la adresa ta. În perioada care urmează vei alege să te detașezi emoțional de acele persoane care îți întunecă viața prin energia negativă pe care o emană. Obiectivele pe care le ai de îndeplinit în această săptămână îți antrenează mintea și capacitatea de lucru sub condiții de stres. Weekendul te găsește într-o dispoziție jovială, încrezătoare și împăcată cu tot ceea ce trăiești.

Scorpioni: La începutul acestei săptămâni nu te bucuri deloc de înțelegerea prietenilor deoarece aceștia au o dispoziție apatică și pe alocuri conflictuală. Te prefaci foarte bine în fața celorlalți. Nu dorești ca cineva să își dea seama de ceea ce trăiești în plan personal. Relația pe care o ai nu decurge așa cum te așteptai. Apar conflicte de interes la orice pas. Cu fiecare zi care trece acestea îmbracă o gravitate tot mai apăsătoare. Zilele de weekend nu aduc prea multe vești bune pentru tine.

Săgetători: Te simți intrigată în raport cu schimbările care au loc în viața personală. Parcă nu știi cum trebuie să reacționezi și, cu atât mai puțin, să acționezi. Ai nevoie de timp pentru a te obișnui cu noile sentimente induse de evenimentele confuze care au loc. Indiferent de ceea ce se va întâmpla pe parcursul acestei săptămâni, la birou reușești să te menții senină și toată atenția îți este îndreptată spre obiectivele departamentului.

Capricorni: Treci prin câteva experiențe care te fac să îți dai seama că este momentul să pui capăt unui episod important din viața ta. La birou, colegii și superiorii îți apreciază creativitatea. Te provoacă intelectual orice proiect de mare anvergură sau care te forțează să te documentezi mult. Zilele acestei săptămâni sunt destul de grele din cauza situațiilor în care te vei afla. De asemenea, și ceea ce se întâmplă în plan personal te scoate din zona de confort.

Varsători: În această săptămână a lunii februarie îți găsești pacea interioară de care ai nevoie. Momentul prezent este principalul catalizator al echilibrului vieții tale viitoare. Ești conștientă de ceea ce îți dorești și de ceea ce ai în cadrul relației actuale. Îți vei demonstra sentimentele prin fapte concrete. Viața profesională nu este una spectaculoasă, dar această stare se va schimba în timp. Ai nevoie de un nou start în ceea ce privește acest sector al vieții tale.

Pești: Lucrurile se așază pe făgașul pe care tu îl consideri ca fiind normal. Răbdarea și năzuința te-au adus în acest punct. Acum începi să vezi totul cu alți ochi. În plan profesional ai multe lucruri pe care dorești să le pui în aplicare, chiar dacă sunt persoane care nu se încred în tine. Viața personală îți aduce multe satisfacții. Pui capăt unei relații romantice toxice, reușești să ieși din negura în care te aflai, te gândești să la o locuință nouă și ai câteva proiecte personale cărora te dedici întru totul.

 

sursa: elle.ro