Află ce îți rezervă astrele!

BERBEC

Berbecul redevine acel tip autoritar, dur, intransigent. Unii ar spune că este chiar rău, nemilos, fără mamă și fără tată. Această atitudine îi aduce deservicii.

TAUR

Taurul se va concentra pe bunăstarea familială, fie că este vorba despre chestiuni strict materiale sau înțelegerea firească. Încearcă să fenteze destinul prin tot felul de acțiuni bune, chiar dacă unele sunt făcute forțat.

GEMENI

Geamănul se trezește în mijlocul unor procese de care a și uita.

RAC

Stresul conjugal crește pentru Raci. Acești nativi dau dovadă de intoleranță față de partenerul de viață, iar acest lucru nu poate fi suportat la infinit. Există riscul unei rupturi dureroase.

LEU

Leul va juca foarte mult rolul eroului, până când imaginea lui de băiat bun, cel mai tare din parcare, se va eroda definitiv.

FECIOARĂ

Fecioara va lua multe decizii legate de bani. În funcție de alegerile făcute se va trezi mai bogată sau mai săracă. Totul stă în mâinile sale.

BALANȚĂ

Balanța va trebui să dea socoteală pentru anumite lucruri de care nu s-a ținut în fața membrilor familiei.

SCORPION

Scorpionul a învățat să asculte în ultimele luni, lucru tare rar! Ei bine, săptămâna aceasta nu va avea aceeași răbdare, iar asta va atrage consecințe nefericite.

SĂGETĂTOR

Săgetătorul va fi pus la muncă și nu va fi puțină treaba de care va trebui să se ocupe. Urmează o perioadă mai încărcată.

CAPRICORN

Capricornul se va simți hărțuit de partenerul de viață și va pedala pe victimizare până când se va trezi singur.

VĂRSĂTOR

Vărsătorul va fi implicat în conflicte cu colegii de muncă. Masca lui va cădea exact în momentele în care nu se va aștepta.

PEȘTI

Se poate spune că singurii care nu vor fi sancționați de destin sunt nativi Pești, în special bărbații. Femeile Pești, care au clevetit și au făcut tot felul de lucruri mai puțin ortodoxe, se pot aștepta la pedepse aspre.