Află ce îți rezervă astrele!

BERBEC 21.03-20.04: Veți fi alături de prieteni și parcă toată lumea va dori să fie în preajma dumneavoastră. Între timp, ceva se ivește și apar la orizont câteva dispute legate de o proprietate comună, o moștenire sau o asigurare. Acestea se vor soluționa în favoarea dumneavoastră. Aveți răbdare!

TAUR 21.04-21.05: Este singura dată din an când Soarele se afla în partea de sus a graficului dumneavoastră pentru patru săptămâni. Acest lucru înseamnă că va fi pentru dumneavoastră ca un reflector și vă va flata cu atâta strălucire. Nu trebuie să faceți nimic desebit.

GEMENI 22.05-21.06: Sunteți cuprinși de o dorință de aventura și simțiți nevoia de ceva proaspăt, nou și diferit de ce ați avut până acum. Vreți să călătoriți și vă stimulează locurile noi și aventurile exotice. Pentru unii nativi va începe chiar o nouă poveste de dragoste cu cineva care este „diferit”. Succes!

RAC 22.06-21.07: Soarele se mută în una dintre casele dumneavoastră de bani. Accentul se pune însă mai mult pe bogăția altora, ceea ce poate să însemne bogăția partenerului, o moștenire sau bani primiți de la stat. Venus își face simțită prezența și este foarte favorabil. Poate atrage bani sau cadouri în favoarea dumneavoastră.

LEU 22.07-22.08: O dată pe an Soarele stă vizavi de semnul dumneavostră timp de patru săptămâni și se pare că acest moment a sosit. Este posibil să vă simțiți obosiți și veți avea nevoie de mai mult somn. Odihniți-vă cât simțiți nevoia.

FECIOARĂ 23.08-22.09: Vă doriți să fiți cât mai eficienți, productivi și, în același timp, mult mai energici, sănătoși, cu un mare simț al umorului, abilitate atât de necesară pentru dumneavoastră. Relațiile vor fi mult mai amiabile și tot Venus este cea care garatează asta.

BALANȚĂ 23.09-22.10: Urmează o perioadă minunată și o vreme prielnică pentru o vacanță. Este momentul să străluciți și să participați la câteva evenimente la care veți fi invitați. Pot fi petreceri, expoziții de artă, activități distractive cu copiii sau chiar evenimente sportive.

SCORPION 23.10-21.11: În această săptămână accentul se pune pe casă, familie și viața privată. Vă implicați în discuții de familie, împreună cu un părinte. Orice este legat de afaceri de familie va fi prosper și vă va crește profitul. Puteți cumpăra ceva pentru casă sau pentru membrii familiei.

SĂGETĂTOR 22.11-21.12: Soarele se pare că va accelera ritmul zilnic și vă va crea un program destul de încărcat. Veți dori să învățați cât mai mult posibil, motiv pentru care este momentul să începeți un curs sau să interacționați cu oamenii. Viața va fi fericită pentru că veți observa cât de multă dragoste există în jurul dumneavoastră.

CAPRICORN 22.12-19.01: Venus și Soarele se află în una dintre casele dumneavoastră de bani, ceea ce înseamnă că vă veți concentra pe câștiguri, bani și posesiuni pe care le dețineți. Veți cumpăra lucruri frumoase pentru cei dragi și vă veți bucura de compania acestora mai mult ca de obicei.

VĂRSĂTOR 20.01-18.02: Este momentul prielnic pentru a vă încărca bateriile. Soarele intră în semnul dumneavoastră și rămâne aici aproape patru săptămâni. Vă veți bucura și de o popularitate sporită și vă veți trăi viața ca un cuțit fierbinte care taie untul. Este o perioadă ideală și pentru reînnoirea garderobei sau schimbarea lookului.

PEȘTI 19.02-20.03: Pentru că vi se apropie curând ziua de naștere, înseamnă că anul dumneavoastă personal se apropie de sfârșit. Veți intra într-un con de umbră și veți dori să vă retrageți ca să faceți bilanțul dar și noi planuri legate de viitor.

sursa: revistamagazin.ro