Prin recrearea energiei celulare a tenului tânăr se pot obţine rezultate incredibile, chiar de la primele şedinţe. Tratamentul este disponibil în opt versiuni în funcţie de obiectivele de înfrumuseţare şi de tipul pielii: hidratare, purificare, antirid, antirid Age Logic, hrănire, strălucire, calmare, protecţie solară (pregătirea / repararea pielii). După încheierea curei, tenul capătă un aspect mai luminos şi neted. Tratamentul eclusiv Guinot este unica inovaţie la nivel mondial care permite pătrunderea rapidă şi profundă a componentelor active ale tratamentului de ionizare.

Tratamentul constă în DUBLĂ IONIZARE, adică ingredientele active de polaritate pozitivă şi negativă pătrund rapid în epidermă pentru a o hidrata, şi în OXIGENARE, care, la rândul său, redă strălucire pielii, favorizând oxigenarea celulelor şi microcirculaţia.

274a1444page_87_optHYDRADERMIE JEUNESSE este cel mai eficient mod de obţinere a unui aspect mai tânăr şi frumos al tenului. Cunoscut drept tratamentul vedetă al produselor profesionale GUINOT – expertul procedurilor de înfrumuseţare unice din lume, HYDRADERMIE JEUNESSE este exclusiv, fiind destinat fiecărui tip de ten.

274a1398page_87_opt

274a1304page_87_optDeclaraţia specialistului:

Eficiența este cuvântul-cheie al procedurii Hydradermie. Specificul său nu constă doar în rezultatele excepționale, ci și în faptul că este practicat doar de esteticiene avizate care au absolvit cu succes un stagiu de formare obligatoriu. Recomand repetarea unei ședințe pe lună după finalizarea tratamentului, pentru menținerea unui aspect catifelat, radiant, fără cusur.

jasmina-logopage_87_optChişinău, str. Ştefan cel Mare şi Sfânt 134

Tel: +373 (22) 222 275, +373 (79) 109 919

www.jasmina.md