Hollywoodul iubeşte tratamentul HydraFacial! Celebrităţi precum Paris Hilton, Beyonce, Adrienne Maloof, Evan Rachel Wood, Kate Winslet şi Amy Poehler se declară încântate de rezultate! Acum, şi femeia de afaceri Varvara Oprea s-a alăturat listei vedetelor care îl adoră.

Tratamentul HydraFacial este efectuat în doar 50 de minute, timp în care are loc: curăţarea şi hidrodermabraziunea tenului, prin care stratul de celule moarte este îndepărtat şi, astfel, pielea devine nivelată, urmează un peeling blând care ajută ca impurităţile să se elimine din pori fără a crea iritaţii şi regenerând pielea, extracţia, pentru care se foloseşte tehnologia aspiraţiei automate: fără semne, fără sângerare, fără inflamaţii, continuând cu hidratare cu antioxidanţi şi acid hialuronic, anti-aging cu peptize cu factori de creştere şi, într-un final, pentru protecţie îndelungată pentru tenul tău şi tratare, terapia cu LED Light._dsc6885_opt

Utilizarea produselor HydraFacial ajută la menţinerea rezultatelor pe o perioadă îndelungată, protejează pielea şi are un efect anti-age. Tratamentul, destinat oricărui tip de ten, revoluţionează prin rezultatele rapide, care se menţin un timp îndelungat, şi total neinvazive. Pielea devine mai fermă.

_dsc6897_optDeclaraţia specialistului:

Pielea Varvarei era foarte bună. Avea nevoie doar de eliminarea punctelor negre, de hidratare şi de profilaxia semnelor de îmbătrânire a pielii. Din această cauză am ales tratamentul Hydrafacial. După procedură, tenul ei a devenit mai fin, mai neted și strălucitor. I-am recomandat o cură de tratament pentru a stabili efectul.
Cu toate acestea, cu mare succes putem lucra cu sistemul Hydrafacial, care redă pielii tot ce are nevoie. El este recomandat absolut oricărui tip de ten, fiind cea mai bună procedură noninvazivă, ale cărei rezultate sunt vizibile imediat.

_dsc6940_optVarvara Oprea:

„Ce mi-a atras atenţia şi m-a făcut să mă programez imediat la tratamentul Hydrafacial este faptul că după vârsta de 20 de ani, producem în fiecare an cu 1% mai puţin colagen, iar eu îmi doresc să-l păstrez. După tratament, pentru menținerea aspectului tânăr într-un mod eficient, am ales și produsele pentru îngrijirea de acasă, din gama Hydrafacial.

 

3531775Chişinău, str. Cosmonauţilor 9

Tel: +373 (22) 235 023. www.cristis.md

 

Text: Virginia Braga. Foto: Dumitru Neer