HydraFacial nu doar elimină impurităţile de pe suprafaţa pielii, ci oferă tenului antioxidanţi prin sistemul Vortex-Fusion®, cea mai avansată tehnică de întinerire şi hrănire a pielii cu substanţe necesare. Antioxidanţii reprezintă cel mai natural mod de a lupta împotriva radicalilor liberi şi neutralizează, restabilesc, protejează pielea de factori nocivi. Sunt vitali pentru o piele sănătoasă.

HydraFacial consistă din mai multe etape: curăţarea şi exfolierea Hydrafacial (celulele moarte sunt eliminate delicat pentru a lăsa o piele nouă şi sănătoasă), aplicarea unui peeling cu acizi Hydrafacial, care curăţă porii de impurităţi fără a irita sau leza tenul. Urmează extracţia punctelor negre în mod automat cu ajutorul unui vortex. Mai apoi, pe piele sunt introduşi antioxidanţii şi acidul hialuronic prin Vortex-Fusion®, pentru întinerirea, hrănirea şi protejarea tenului.

Utilizarea produselor HydraFacial Daily Essentials ajută la menţinerea rezultatelor pe o perioadă îndelungată, protejează pielea şi are un efect anti-age.

Ledul roşu (Terapia LED Light HydraFacial) este utilizată pentru a oferi pielii elasticitate şi fermitate. Totodată, ledul ajută la reducerea liniilor fine şi a ridurilor, cel albastru este benefic pentru tenul gras şi acneic.

A paratul HydraFacial este singurul echipament de hidrodermoabraziune și cea mai inovatoare tehnologie non-laser de refacere a țesutului cutanat. Acesta combină mai multe proceduri, precum curățarea, exfolierea, extracția, întinerirea, hidratarea și protecția oferită de antioxidanți. Drept rezultat, se obține o piele mai tânără, curată, sănătoasă și strălucitoare.

Tratamentul este unul noninvaziv și noniritant.

_dsc0380page_86_optDeclaraţia specialistului:

Tratamentul HydraFacial abordează problemele specifice ale pielii, fiind recomandat absolut oricărui tip de ten și este cea mai eficientă procedură noninvazivă. Aceasta este efectuată în 30 de minute, rezultatele fiind vizibile imediat. Țin să menționez că este un tratament absolut nedureros. Cu ajutorul aparatului HydraFacial, se elimină liniile fine, ridurile, porii măriți, se tratează tenul acneic, hiperpigmentația și petele de vârstă.

3537016

Chişinău, str. Cosmonauţilor 9

Tel: +373 (22) 235 023. www.cristis.md