Noua piesă a Iulianei Beregoi ,,Kontrol”, fiind lansată ieri a devenit, cu siguranță, un hit în această primăvară. Adolescenta încearcă prin această piesă să le spună fanilor săi, care o urmaresc pe rețelele de socializare că: ,,cât timp am baterie, totul e sub control”. Totodată, tânăra îi îndeamnă și pe ei să facă același lucru.

Ideia principală a piesei este că lumea tot mai mult își dorește să o schimbe și să o vadă altfel, decât este ea. Melodia vine să confirme faptul că Iuliana este o fire puternică, care în timp, prin multă muncă și dăruire de sine, a reușit să-și proiecteze personalitatea sa. Muzica a devenit pentru această tânără talentată un adevărat  antidot și o posibilitate de a se detașa de toate vorbele rele și de toți haterii.

Cât despre videoclip, el o prezintă pe Iuliana așa cum ea este, frumoasă, stilată și cu un spirit de tânără în devenire. Filmările au avut loc la Iași, iar în videoclip au fost prezenți și câțiva actori din serialul ,,Lara”. Atmosfera este una prietenoasă și a prins bine publicului, iar comentariile sunt foarte pozitive. Fanii observă cum, încetul cu încetul, Iuliana se maturizează și piesele ei la fel. Ceea ce ne rămâne nouă să facem, este să o admirăm și să o susținem în continuare. Mult succes Iuliana!

Menționăm, textul a fost scris de Theea Miculescu, iar muzica  de Theea Miculescu și Catalin Dascalu.


Text: Liliana Crăciun
Foto: Arhivă personală