Un domn stilat știe cum să se îmbrace bine indiferent de vremea de-afară și eveniment. Or, flexibilitatea bărbaților în materie de garderobă e o calitate pe care aceștia o învață încă din adolescență.

Alături de echipa „Parad Luxury”, am creat trei outfituri superbe pentru un bărbat care știe cum să asorteze piesele vestimentare în cele mai inedite lookuri. Protagonistul acestei ediții – stilistul Andrei Cocieru.

Business casual

Asortarea armonioasă a nuanțelor de gri, albastru și maro dă dovadă de mult simț estetic. Vesta este unul dintre elementele-cheie în această ținută. E foarte important să fie pe măsura ta pentru a fixa cravata și pentru a accentua corpul. Recomandăm să adopți un asemenea outfit la întâlnirile importante: ceremonii mondene, ieșiri la un restaurant bun, de ce nu?

274a2893_optCămașă – „Giovanni Rosmini”, Cravată – „Barba Napoli”, Sacou – „Tombolini”, Pantaloni – „Tombolini”, Vestă – „Tombolini”, Pantofi – „Moreschi”

Costumul business

E clar, fără multă filosofie: e costumul pe care îl alegi atunci când mergi la întâlniri importante. Abilităţile de negociator sau de businessman sunt conturate şi de felul în care te îmbraci, inevitabil. La această ţinută sacoul are şase nasturi aranjaţi în două rânduri, iar funcţional e doar un nasture. Construcţia acestei piese vestimentare îţi permite să te aşezi fără a descheia nasturii. E perfect pentru domnii care vor să pară mai laţi, dar ai aliaţi şi reverele ascuţite, care creează iluzia de lăţime a umerilor.

Servieta de culoarea ciocolatei se asortează cu accesoriile mov şi pantofii maro.

274a2745_opt274a2763_optMantou – „Tombolini”, Costum – „Tombolini”, Cămaşă – „Giovanni Rosmini”, Cravată – „Barba Napoli”, Batistă – „Brunello Cucinelli”, Pantofi – „Moreschi”, Servietă – „Brunello Cucinelli”

Sport casual

E ţinuta pe care o poţi alege la drumeţii, călătorii, ieşiri în sânul naturii. Comod şi trendy, îl recomandăm pentru zilele de weekend, team building sau pentru alte activităţi ce nu implică un caracter sobru. Eşarfa bej cu imprimeu floral oferă acestei ţinute un aer elegant, eclectic pe alocuri.

274a2931_opt274a2919_optGeacă – „Barba Napoli”, Blugi – „Jacob Cohen”, Pulover – „Umberto Bilancioni”, Ghete – „Moreschi”, Eşarfă – „Barba Napoli”, Geantă – „Valextra”

3532969Parad Men, bulevardul Moscova 5

Parad Men, Woman&Kids

C. C. Grand Hall, et.2,

Bulevardul Negruzzi 2 / 4

www.parad.md

Tel.: + 373 68 580 005

+373 60 444 700

Text, coordonare: Iuliana Mămăligă

Foto: Andrian Irimca

Loc: Concept Store „Parad Luxury”