The Motans revine cu un nou single, primul din 2017. Piesa se numește „Weekend” și este în colaborare cu Delia, una dintre cele mai iubite și apreciate artiste ale României.

Piesa a fost compusă de The Motans și produsă de Alex Cotoi. „Am avut marea plăcere să o cunoaștem pe Delia și să colaborăm împreună la piesa „Weekend”.

„Weekend” a fost scrisă într-o perioadă un pic mai lungă, dar cred că efortul a meritat. Am încercat să descriu prin cuvinte și să dau culoare emoțiilor pentru care trăim”, a declarat Denis Roabes (The Motans).

„The Motans este un proiect în care cred foarte mult. Îmi place cum sună și îmi place să colaborez cu artiști speciali. „Weekend” este o piesă caldă care emană emoție și sinceritate. Îmi place foarte mult cum a ieșit și abia așteptăm să vi-o arătăm!”, a precizat Delia, într-un comunicat.

Regizorul videoclipului „Weekend” este Ionuț Trandafir (Trandafilm), alături de care The Motans au lucrat și pentru primul single „Versus”.

The Motans este Denis Roabeș, un tanăr din Republica Moldova de 27 de ani care a decis să își urmeze pasiunea de a compune muzică sub un pseudonim, în urma cu doar un an. În următoarea perioadă, The Motans lucrează pentru lansarea primului EP în care va fi inclusă și piesa „42”, o piesă mai conceptuală la care a compus mai mult timp.