Nimic nu se îmbină mai bine decât frumoasa colaborare dintre INNA și The Motans. În luna septembrie a anului 2017 ne-am convins de acest lucru atunci când a fost lansată piesa ,,Nota de Plată”, care s-a bucurat de un mare succes.

 

Dacă în melodia anterioară este abordată o dragoste matură cu un sfârșit nefericit, păi în compoziția ,,Pentru că”  îmbină prima dragoste cu prima suferinţă din dragoste. În videoclip este relatată o iubire pasionantă între doi tineri îndrăgostiți. Curse nebune în miez de noapte şi multe momente frumoase dintre cei doi captează atenția, te face să simți și tu acei fluturi în stomac. Sfârșitul este unul enigmatic, fiindcă nu sunt prezentate detalii, doar tânăra care este forțată să plece, iar el rămâne singur cu amintirile primei iubiri.

Versurile sunt foarte profunde, ușor melodramice ceea ce puțin diferă de muzica INNEI de până acum, ele fiind mult mai energizante. Însă, The Motans ne-a obișnuit deja cu drama din piesele sale, de aceea prezența lui completează perfect partea masculină a cântecului.

Menționăm că muzica și versurile sunt compuse de INNA, The Motans (Denis Roabeș) și Marco&Seba (Marcel Botezan și Sebastian Barac).