În noua ediție a revistei „VIP magazin”, ai ocazia să guști din legenda efervescentă a șampaniei Dom Pérignon și Moët&Chandon, urmărind jurnalul de călătorie al Rodicăi Ciorănică.

Printre rânduri, vei ajunge împreună cu ea într-o lume fascinantă plină de istorie, lux, rafinament și tradiție.

„Nu știu dacă vă puteți imagina cum ne simțim când aflăm că exact în aceeași sală, în aceleași saloane aristrocratice, au fost cazați, au luat masa și au făcut cele mai tari advertoriale pentru Moët&Chandon celebrități de la Hollywood. Una dintre cele mai recente vizite a fost făcută chiar de Scarlett Johansson. Încerc să identific locul în care s-a petrecut ședința foto, totul e identic, exact ca în reclama pe care am publicat-o și noi în VIP magazin. Și legenda tenisului mondial Roger Federer a fost imaginea Casei.”

 rodica

În același articol vei mai afla cum se obține un vin spumant cu gust de stele în urma unei selecții oarbe a strugurilor și ce prevestiri a făcut Napoleon despre băutura Dom Pérignon.

Anual sunt produse circa 26.000.000 de sticle de șampanie Moët & Chandon, iar cea mai scumpă sticlă de Dom Pérignon Rosé a fost vândută la o licitație în 2005, la prețul de 40.000 de dolari.