Numele lui este Nemo, are doi ani și a reușit de curând să întrerupă o ședință a stăpânului său, Emmanuel Macron, care discuta în cadrul unei întâlniri televizate din weekend cu o parte dintre miniștrii săi, potrivit UsaToday. Câinele președintelui francez l-a pus pe demnitar într-o situație incomodă și a adus zâmbetele pe buzele celor prezenți la această întâlnire.

Câinele președintelui francez a fost adoptat în această vară de politician și de soția lui, Brigitte, și este o încrucișare între rasele griffon și labrador. A fost salvat dintr-un centru și a costat 250 de euro, bani folosiți pentru îngrijirea celorlalte animale abandonate.

Isprava lui Nemo, cainele presedintelui francez:

Nemo a fost filmat de camerele televiziunii TF1, care înregistrau discuția dintre președinte și cei trei membri ai guvernului său. De ce este stânjenitor momentul în care câinele președintelui francez apare pe filmare? Ei bine, Nemo urina chiar în șemineul de la Palatul Elysée, unde avea loc întâlnirea lui Macron. Politicienii au privit neputincioși cum câinele își face nevoile în spatele lor și au așteptat amuzați ca el să termine.

Oui oui! ???‍??#macron #gooddognews #goodboy #dognews #frenchy

A post shared by Good Dog News ? (@good_dog_news) on

„Ce zgomot este acesta?“, a întrebat Brune Poirson, ministrul pentru ecologie, și cei prezenți au început să râdă. Pe lângă faptul că a spus în gluma că Nemo face ceva „cu totul excepțional“, Macron i-a reproșat vădit amuzant unui ministru că el e cel care ar fi declanșat acest comportament „neobișnuit“ al câinelui.

Un video care a devenit viral în doar câteva ore.

#emmanuelmacron #frenchpresident #handsome #mylove #france

A post shared by Emmanuel Macron ?? (@i_love_emmanuel_macron) on

Nu este prima dată când un câine al unui demnitar francez este remarcat de presă. Patrupedul lui Nicolas Sarkozy a provocat multe pagube mobilierului istoric, iar restaurarea a costat mii de euro. De asemenea, Sumo, un bichon maltez alb, a devenit agresiv cu stăpânul său, fostul președinte francez Jacques Chirac, și a fost mutat la o altă familie.

 

sursa: andreearaicu.ro