Vara aceasta, Muz FM îţi aduce temperaturi şi premii incendiare pentru tine şi gaşca ta! Pe lângă muzica HOT, nelipsite sunt şi petrecerile la piscină, iar la începutul lunii iunie Muz FM se mută pe plajă. Pe o plajă cu nisip moale, acolo unde se dă vara mai tare şi unde poţi reveni ori de câte ori doreşti.

Ajungi la „TERASA MUZ FM”, o zonă special amenajată pentru drinks&fun, doar dacă asculţi Muz FM şi prinzi hiturile de vară pe radio. Cu siguranţă, mai multe detalii despre acest eveniment vei găsi pe muzfm.md, dar şi pe pagina Muz FM de pe Facebook.

Mai ţii minte petrecerea XtravaDANCE Volume 1, unde am dansat până dimineaţă? A doua ediţie abia urmează să aibă loc, dar, pentru că vrem să rămâi surprins, îţi zicem că data viitoare ne vedem la piscină. Şi despre asta vei auzi la radio, trebuie doar să prinzi momentul oportun.

Şi o nouă trăsnaie, pe care o avem în cap încă din sezonul estival de anul trecut, este o altă vacanţă în Grecia, pe care vrem să ţi-o dăm. Cum se va întâmpla asta, ce trebuie să faci pentru asta şi multe alte detalii curioase, găseşti pe pagina muzfm.md.

MUZ FM DĂ VARA MAI TARE!