O personalitate gingașă și dulce, de altfel caracteristică afacerii pe care o deține – o patiserie plină de bunătăți create după gustul și placul Anastasiei. Gătește adevărate delicii culinare și administrează cu succes o afacere rafinată precum este ea însăși.

1.Sunt o fire extrem de responsabilă, care prin cuvinte puține își dorește rezultate maxime. Această calitate m-a ajutat să pun pe picioare afacerea pe care o dețin și să dobândesc încrederea și aprecierea clienților care îi pășesc pragul. Îndeplinirea până la capăt a obligațiilor asumate este ceea ce îmi stă în fire.

2.Gustul succesului este la fel ca și cel de ciocolată neagră. Savoarea pe care o lasă în urmă e una de neuitat. Dacă ar fi obținut ușor, ar avea un gust dulce. Or, este nevoie de multă muncă și sacrificii, care, în fond, îi conferă gustul ăsta amărui.

3.Nu mă las învinsă niciodată. Îmi doresc să cresc din punct de vedere profesional și nu doar. Cred cu adevărat că întreaga viață continuăm să învățăm și să evoluăm. În esenţă, perfecțiunea nu are limite. Defectul meu cel mai mare este faptul că sunt pedantă. Așa justific dorința de perfecțiune. Sunt atentă la absolut toate detaliile și rectific orice lucru care mă deranjează. Dacă e necesar să fac un lucru, atunci îmi doresc să iasă ideal. Nici mai mult, nici mai puțin.

4.Consider că rețeta succesului este să iubești ceea ce faci și să faci ceea ce iubești. Simplu, dar vital.

principalanr-152-augus_opt

Director general al Crème de la Crème Data și locul nașterii: 21 septembrie 1978, Republica Moldova Studii: Academia de Studii Economice a Moldovei

5.Creativitatea își are rădăcinile în bucuria oferită oamenilor dragi, care ne sunt alături indiferent de situații.

6.O zi reușită înseamnă îndeplinirea în proporție de 100 % a sarcinilor notate în agendă. Atunci când la sfârșitul zilei realizez că am reușit tot ce mi-am propus, că mi-am respectat obligațiile asumate, iar a doua zi o pot lua de la capăt, cu noi planuri la orizont.

7.Femeile cuceresc lumea cu ajutorul frumuseții sufletului și al armoniei interioare. Blândețea și echilibrul sunt lucrurile care pot fi oferite atât de ușor și natural, dar de care se simte o nevoie acută la momentul actual.

8.Accept schimbările din viața mea cu gratitudine. Cu orice schimbare apărută în viață, mă simt mai bogată cu o lecție utilă pentru viitor.

9.Îmi manifest grija pentru membrii familiei prin participarea în viețile lor. Încerc să le ofer cât mai multă iubire, loialitate și armonie, zi de zi, prin gesturi mici, dar de o valoare incomensurabilă.

10.Femeia modernă trăiește o viață colorată, este stabilă din punct de vedere economic, se ridică la înălțimea așteptărilor și oferă lumii tot ce are mai bun.

Text: Virginia Braga

Foto: arhiva personală