Aseară, clubul Cocos Privé din capitală a găzduit cel mai fierbinte eveniment al anului, Top 100 sexy femei din Moldova. În urma votingului online, dar și al experților, modelul Anastasia Fotachi a fost desemnată câștigătoare.

Atmosfera a fost cu adevărat incendiară datorită dress code-ului sexy al petrecerii. Revista noastră a selectat cele mai hot și stilate apariții ale serii.

Iata cine sunt ele:

Anastasia Fotachi

Modelul a optat pentru renumita little black dress. Este un look minimalist și stilat, pata de culoare fiind cluch-ul și încălțămintea de o culoare roșie zmeurie.top-100-250-2

Dorina Darii

 Fabuloasă, atât avem a spune. Participanta proiectului a ales o rochie nude, cu inserții de dantelă și stiletto argintii.
top-100-167

Cristina Aramă

Jurnalista, la fel a preferat o rochie little black dress, asortată cu un cluch argintiu și stiletto roșii. Ceasul a fost însă un accesoriu, pe care l-am recomanda să nu-l poarte la evenimente mondene. În rest, ne place!top-100-310

Doina Chiorescu

Stilată și sexy! Doina a asortat o geantă halfmoon bag, cu o salopetă neagră și o geacă din denim. Originală combinație!

top-100-121-2

Inesa Voscoboinic

Ireproșabil! Un look sexy și cuminte în același timp.

top-100-117