Fără iluzii optice ori vrăji cameleonice, e adevărat – Dana şi Draggy au făcut pasul cel mare: au decis să-şi petreacă… dimineţile împreună. De la 7 la 10, de luni până vineri, cei doi îşi beau cafeaua la radio cu ascultătorii Muz FM.

Au făcut cunoştinţă aici, la radio: erau ambii puţin suspicioşi şi, cumva, cu garda sus. Acum, însă, ambii afirmă că sunt prieteni, îşi povestesc secrete, iau micul dejun împreună şi râd constant, chiar şi off air. Emisiunea matinală Muz UP este destinată celor care vor o dimineaţă plină de contraste, nonconformistă şi plină de emoţii pozitive. Dana şi Draggy bagă mâna în foc că cei mai tari ascultători sunt anume cei de la Muz FM: sociabili, funny şi cu gusturi muzicale de nota 10.

Ambii prezentatori sunt maturi deja, însă cumva au reuşit să-şi păstreze intactă acea doză de nebunie ce-i scoate din tipare, sunt duşi cu pluta în sensul bun al expresiei, sunt sinceri sută la sută şi, în acelaşi timp, amuzanţi. Le plac muzica bună, comunicarea şi glumele de calitate, respectiv, fac exact ceea la ce se pricep şi o fac în primul rând din plăcere.

Draggy – rebel, dar şi de încredere, Dana – responsabilă, dar şi puţin alintată… Ambii poartă ochelari, şi nu pentru a ieşi din anonimat, ci pentru că vor să vadă clar lumea. Sunt doi ochelarişti amuzanţi care au decis că fiind împreună, „nebunia” lor va deveni şi mai colorată. Şi, da: împreună vor vedea mai bine definit.

Rezultatul? O echipă perfectă! Acum nu mai au nevoie de prieteni imaginari cu care să râdă, acum o fac în doi şi sunt pe aceeaşi lungime de undă: 88.0.

Atunci când sunt on air, Dana şi Draggy îşi dau frâu emoţiilor spontane, nu-şi pregătesc glumele, or textele. Cei doi se ghidează doar după reacţia ascultătorilor, care, apropo, e una pozitivă de fiecare dată. Dana şi Draggy declară că anume publicul Muz FM este promotorul lor. În fiecare dimineaţă la Muz UP, cei doi îţi oferă muzică, curiozităţi, teme pe care le discută cu muzomanii, ştiri din industria muzicală, concursuri trăsnite şi discuţii cu invitaţi speciali.

Dacă ar da un calificativ pentru divertismentul pe care îl oferă ei, acesta ar fi: „Imprevizibil de bun”!

În fiecare dimineață, de luni până vineri, ei fac trezirea la radio. La radio Muz FM, două personalități charismatice, cu un serios background profesional și chef pentru un produs de calitate pe care îl și scot în emisie: Muz UP. Odată cu acesta, ei lansează și un mesaj clar – cu ei, radioul, sigur, va fi dat la volum maxim.

 

Fişier

Daniela Mițelea

Animator radio al emisiunii MuzUP, Muz FM

Data și locul nașterii: 9 iunie 1986, Or. Chişinău

Studii: Facultatea de Jurnalism şi Ştiinţe ale Comunicării a USM

Draggy Smile

Animator radio al emisiunilor MuzUP, Top 10 Rock on MuzFM

Data și locul naşterii: 13 martie 1990, Or. Chişinău

Studii: Facultatea de Drept a USM; UnAŞM – Securitate Naţională

Foto: Radio Muz FM