Nu greşim dacă spunem că Diana Mocanu, în viaţa anterioară, a fost un explorator. Pasiunea pentru călătorii e mai mult decât o parte din viaţă, e o filosofie pe care Diana a descoperit-o în cele peste 50 de ţări vizitate. Un atlas geografic într-un continuu proces de tipărire, cam aşa arată experienţa călătoare a tinerei bloggeriţe.

Nu şi-a propus să facă o carieră din blogging, cu toate că, spunem noi, i-ar reuşi de minune. „Comunicarea, implicarea, dorința de a face ca lucrurile să se întâmple în toate activitățile pe care le-am făcut au stat la baza reușitei”, spune Diana.

Mereu a fost interesată să cunoască oameni şi locuri noi, să le afle povestea, cultura, mentalitatea şi frumuseţea, secretele care îi ajută să aibă o viaţă mai armonioasă. Probabil din acest motiv a pornit pe calea drumeţiilor, a scrisului.

„Am scris despre lucruri absolut fantastice, locuri superbe, emoții care îți taie respirația și care te îmbie să ieși din obișnuință și să pornești să explorezi, chiar și pentru puțin timp, lumea asta mare și frumoasă. Viața noastră zboară odată cu timpul. De asta am grijă să valorific fiecare zi, pentru că știu sigur că nu se mai repetă”, mărturiseşte bloggeriţa.

Spune că anul 2017 a fost plin de experienţe inedite. Una dintre acestea este cea de la un post TV din ţară unde tânăra povestea aventurile sale din călătorii.

„Și dacă în urma experiențelor mele doar un om a zis că vrea să meargă să călătorească, asta deja e bine. Nu o fac pentru a mă lăuda cu palmaresul meu, dar pentru a-i inspira și pe alții să o facă”, explică tânăra.

Un alt proiect în care a fost implicată în anul 2017 a fost unul social dedicat sănătăţii sânilor şi lansat de o companie de cosmetice.

Când a acceptat colaborarea, Diana știa că va fi greu, însă nu şi-a imaginat că va fi atât de complicat.

„Mai greu mi-a fost să scriu despre oamenii pe care i-am cunoscut și au pierdut lupta cu cancerul”, îşi aminteşte Diana.

Pentru 2018, bloggeriţa are mari planuri de călătorii, iar noi aşteptăm să le aflăm în materialele ei. Îi urăm drum bun!

Fişier

Travel blogger, business associate

Data şi locul naşterii: 22 noiembrie, r-nul Cantemir

Studii: Facultatea Finanţe şi Asigurări, ULIM

 

Text: Iuliana Mămăligă

Foto: Arhiva personală