Să fii managerul general al unui hotel de lux este o mare responsabilitate, dar şi o activitate ce implică multă interacţiune cu oamenii, descoperiri şi oportunitatea de a dezvolta noi idei. De acest lucru se convinge zi de zi şi Husnu Tayanc, managerul general al hotelului „Radisson Blu Leogrand Hotel”.

Hotelul respectiv este unicul de reţea internaţională de cinci stele din ţara noastră. Poziţia de lider în industria hotelieră din Moldova se datorează profesionalismului echipei, dar mai ales încrederii celor care păşesc pragul acestui hotel. „Succesul nu se datorează doar numelui, dar şi performanţei de a crea un centru de socializare. Unele dintre cele mai importante evenimente din ţară au loc în cadrul hotelului nostru, de la petreceri private până la congrese cu caracter internaţional”, a menţionat domnul Tayanc.

În martie 2016, hotelul a organizat o petrecere grandioasă cu ocazia deschiderii oficiale a acestuia. Oaspeţii au avut posibilitatea să facă un tur al edificiului, să viziteze camerele, sălile de conferinţe, să guste cele mai selecte băuturi şi bucate.

Husnu Tayanc spune că prioritate pentru stafful hotelului e confortul clienţilor. S-a investit în tehnologii, în designul hotelului, în menţinerea şi promovarea numelui Radisson în ţară, dar şi peste hotare.

Tot în anul 2016, hotelul deschide unul dintre cele mai impresionante restaurante din capitală, Zaxi. Într-un ritm foarte rapid, acesta a fost îndrăgit de clienţi, și anume graţie designului elegant, talentului bucătarilor internaţionali şi meniului asiatic, deservirii impecabile şi unei privelişti ce te cucereşte pe loc.

O altă inovaţie din cadrul hotelului a fost inaugurarea vinotecii „Taste of Blu Wine House”. Aşa cum suntem o ţară ce se mândreşte cu vinurile ei, la Radisson Blu Leogrand Hotel puteţi gusta cele mai fine licori produse în Moldova, dar şi peste hotarele ţării. Ghidaţi de sommelieri de top, oaspeţii pot nu doar să participe la degustaţii, dar şi să procure vinuri la preţuri accesibile.

Tot în incinta hotelului, puteţi să vă răsfăţaţi în cel mai deosebit salon de spa din capitală, Lotus Spa, Health & Beauty Center. Fie vă doriţi o oră de relaxare în jacuzzi, un masaj sau o schimbare de look, pe toate le găsiţi aici.

Nu putem să uităm nici de New York Restaurant & Bar, un local superb pentru a gusta bucătăria americană, dar şi a altor popoare. Fie că ai o cină romantică sau o întâlnire de afaceri, acest restaurant oferă o ambianţă degajată în inima capitalei.

Cele 143 de camere de lux ale hotelului, şase săli de coferinţe şi de meetinguri sunt, cu adevărat, unice.

Radisson Blu Leogrand Hotel se asociază cu o deservire de primă clasă, inovaţii, o echipă de oameni care muncesc pentru menţinerea calităţii şi a numelui de top. Chiar şi dnul Husnu Tayanc recunoaşte că fără susţinerea finanţatorilor şi a echipei sale, multe lucruri nu ar fi mers atât de bine.

img_4764_fmt-husnuFişier

Manager general al Radisson Blu Leogrand Hotel Chişinău

Data şi locul naşterii:
29 februarie 1976,
or. Ankara, Turcia

Studii: Turism şi Management Hotelier, Hacettepe University

 

 

 

 

 

Text: Iuliana Mămăligă

Foto: arhiva personală