INNA stabilește un nou record pe YouTube, artista tocmai a depășit 2 miliarde de vizualizări pe propriul canal.

În total pe YouTube (adică și pe alte canale), se apropie de trei miliarde de vizualizări, poziționându-se pe locul 73 în lume. Ea a depășit artiști precum Wisin, Akon, Sean Paul, Madonna, Lana del Rey, Kanye West, Lil Wayne, Justin Timberlake, Mariah Carey, will.i.am.

De curand, artista a ajuns la trei milioane de abonati pe propriul ei canal de YouTube, devansând artiști precum Madonna, Robbie Williams sau Rita Ora.

„Nu pot decât să fiu fericită pentru că muzica îmi este apreciată, că fanii urmăresc videoclipurile mele și că îmi ascultă piesele. Le mulțumesc și nu pot decât să îi asigur că urmează și mai multă muzică”, a declarat INNA.

inna-facebookCei care intră pe canalul de YouTube INNA pot găsi: filmări de pe scenele lumii, unde artista susține concerte, imagini backstage de la ședințe foto, filmări, viața de turneu, sesiuni live, videoclipuri oficiale, proiecte speciale, piese care au devenit hituri la nivel mondial, colaborări cu artiști precum Pitbull, JBalvin, Daddy Yankee, Yandel.

Cel mai recent single al INNEI „Ruleta” are aproape 80 de milioane de vizualizări în două luni și jumătate, un record pentru artistă.

INNA va lansa un EP cu piese în limba engleză și spaniolă, o parte din ele compuse chiar de ea.