Răsfățul capătă un nou concept la Lotus Spa, unde calitățile excepționale ale boabelor de struguri sunt folosite în cadrul tratamentelor specializate prin vinoterapie. Proprietățile detoxifiante și hrănitoare ale vinoterapiei reprezintă una dintre cele mai eficiente metode care acționează asupra aspectului exterior al pielii, dar care conferă și o stare de bine în interior.

Vinoterapia întrunește un amalgam de efecte benefice asupra organismului. Procedura tonifică pielea, îi oferă luminozitate și menține aspectul tânăr al acesteia, prin stimularea producerii de colagen. Este un tratament privilegiat și eficient în lupta cu stresul și amplifică rezultatul procedurilor de frumusețe și întinerire.

_dsc5018page_111_opt_dsc5037page_111_optRecomandată de către specialiștii în frumusețe tuturor celor care vor să se mențină în formă, vinoterapia este o procedură extraordinară pentru eliminarea stresului și a tensiunii emoţionale. Tehnicile terapiei combină efectele de hidratare, exfoliere şi antioxidare, lucru ce constituie un tratament de întinerire și o îngrijire excelentă pentru toate tipurile de piele.

Procedura este efectuată în mai multe etape:

  • aplicarea unui peeling corporal cu alge marine și săruri minerale, care combină acțiunea de exfoliere a sărurilor și proprietățile algelor cu extractul de struguri
  • aplicarea măștii pe toată suprafața tratată_dsc5118page_111_opt
  • relaxarea în hydro baie cu elixir din struguri
  • aplicarea cremei anticelulitice care conține extract de struguri și alge marine

_dsc5067page_111_opt_dsc5059page_111_optVinoterapia este un tratament de ultimă generație, bazat pe extracte naturale de struguri. Combinația miraculoasă dintre vin și frumusețe are un impact de răsfăț și relaxare atât pentru corp, cât și pentru spirit.

35571483557138https://www.radissonblu.com/en/hotel-chisinau/spa

Chișinău, str. Mitropolit Varlaam 77

Tel: +373 (79) 2 01 204

Text: Virginia Braga

Foto: Dumitru Neer