Avem cu ce ne mândri, dar mi-e greu să menţionez cea mai importantă reuşită în carieră. Contează că brandul „O’Blanc” se găseşte în ţări precum Rusia, Ucraina, Kazahstan, America, Arabia Saudită, EAU, Brazilia. Am fost invitaţi să prezentăm colecţiile noastre la săptămânile modei din Rusia, Polonia, China, SUA. O altă reuşită a fost rolul meu de jurat, dar şi de creator oficial la diverse competiţii de frumuseţe, printre care Miss Eco International, Miss USSR UK, Miss Ukraine, Miss Brazil, Miss Russian Miami, Miss Moldova. De asemenea, am participat la crearea garderobelor participantelor din diferite ţări (Rusia, Ucraina, Brazilia, Moldova etc.), pentru cele mai cunoscute competiţii de frumuseţe, precum Miss Universe şi Miss World.

Creaţiile „O’Blanc” au fost îmbrăcate pentru ședințe foto ale diverselor coperţi de reviste atât din Europa, cât şi din America. Vedete precum Irina Shayk, Nancy O’Dell, Aria Crescendo au purtat ţinutele „O’Blanc” pe covorul roşu de la Hollywood.

În anul 2016 am deschis reprezentanţe oficiale în Ucraina, Arabia Saudită şi Kazahstan. Am lansat şi o nouă linie de haine casual, „O’Blanc Memories”.

>>> Clienţii şi fanii brandului ne-au fost alături şi în anul trecut. Anume ei sunt cei care ne fac simţită prezenţa în lumea modei, dar şi în societate.

Tind să cred că munca noastră le ajută pe femei să aibă încredere în ele, să se simtă atrăgătoare şi puternice. Vreau să le demonstrez prin propriul exemplu designerilor aflaţi la început de drum, dar şi tinerilor în general că totul este posibil, important e să crezi în tine şi să nu cedezi în faţa greutăţilor ce apar în drumul tău spre scop. Eu îmi iubesc mult munca, iar pentru a avea rezultatele pe care mi le doresc, chiar mă implic foarte mult.

>>> Dragostea mea sinceră pentru ceea ce fac e motorul succesului meu. Regimul meu de muncă variază între 16-18 ore, uneori chiar şi în zilele de weekend discut cu partenerii mei şi sunt conectată la tot ce înseamnă „O’Blanc”.

>>> Sunt obişnuită să călătoresc mult. Ies din ţară la un interval de o lună, o lună şi jumătate. Şi totuşi, de mai mulţi ani nu am fost peste hotare anume în vacanţă. Cum am spus anterior, sunt pasionată de ceea ce fac! Brandul are peste trei ani. Suntem încă tineri, dar ambiţioşi. Avem 11 magazine în opt ţări ale lumii, de cinci ori am prezentat colecţiile noastre la diverse săptămâni ale modei peste hotare. Momentan, „O’Blanc” are patru linii vestimentare: Haute couture, Prêt-à-porter, Bridal, O’Blanc Memories.

Ca să extinzi un brand în pretenţioasa lume a modei, e nevoie de multă răbdare şi pasiune. Olga Blanc a creat ţinute pentru evenimente precum Miss Brazilia, Miss Ucraina, piesele vestimentare semnate de ea fiind purtate de personalități cunoscute, printre care și modelul Irina Shayk. Fără îndoială, Olga Blanc a arătat lumii întregi că în ţara noastră industria fashion are şi ea un cuvânt de spus.

Fişier

Designer vestimentar, fondatoarea brandului „O’Blanc”

Data şi locul naşterii: 20 iunie 1988, Chişinău

Text: Iuliana Mămăligă

Foto: arhiva personală