Cu ajutorul afacerii pe care o conduce, Medazur Med Spa, Olga Varvarici a revoluționat noțiunile de frumusețe și sănătate în țara noastră, fiind cea care a dus spre realizare crearea primului centru medical de Spa din Republica Moldova. Mânuiește cu iscusință afacerea de succes pe care o deține și o face datorită principiilor de viață insuflate de către familie.

1.Trebuie mereu să „înfloreşti”, să radiezi, să dăruieşti bucurie şi zâmbete, dacă îţi doreşti un succes de durată în afacerea ta, pentru ca oamenii să poată crede în succesul tău. Să fii imaginea acestei afaceri, în realitate, este o muncă dificilă, care presupune mult profesionalism. Dar crezând în tine, oamenii îşi vor dori şi ei să radieze şi să se bucure de viaţă, iar aici începe adevăratul succes. Un succes care în cazul nostru durează de peste 15 ani.

2.„Medazur Med Spa” este unicul centru medical de Spa din Republica Moldova. Suntem o echipă unită şi puternică, alcătuită din specialişti minunaţi, profesionişti în domeniu, calificați în Germania, Cehia, Franţa, Ucraina, Rusia și cu experienţă obţinută de-a lungul mai multor ani. Aceasta înseamnă să oferim întotdeauna tot ce este nou în industria frumuseţii şi a sănătăţii. Aceasta înseamnă şi un spectru larg de echipament modern de la cei mai buni producători europeni. Înseamnă proceduri nedureroase şi realizate în condiţii de siguranţă. Pe lângă asta, utilizăm cosmetice eco europene de ultimă generaţie, Wellbeing fiind un mod de viaţă în stilul Medazur Med Spa. Oferim Spa oriental şi serviciile specialiştilor thailandezi din templul Wat Pho, cele mai noi tendinţe de la stilişti şi make-up artişti, ţinând cont de fiecare sezon. Tot la noi veți găsi metode patentate de tratament şi de regenerare a părului, pedichiură medicală cu cabinet separat pentru sterilizarea instrumentelor; studio de Pilates şi tehnologii moderne de fitness. Centrul nostru este acreditat de Ministerul Sănătăţii al Republicii Moldova, dispunând de toate tipurile de licenţe şi certificate pentru produsele folosite. Veți mai găsi deservire şi standarde de nivel internaţional. Toate acestea ne fac să avansăm şi să ne dezvoltăm în permanenţă.

3.Sunt două principii care stau la baza implementării diferitor programe de îngrijire a corpului: revenirea la natură şi aplicarea celor mai recente tehnologii inovatoare.Există multe saloane / centre de Spa atât în întreaga lume, cât şi în oraşul nostru. Însă doar noi ţinem cont de toţi indicatorii medicali ai fiecărei persoane în parte. Avem un sistem propriu de consultaţii, diagnostic şi selectare a serviciilor. Un medic coordonator personal. Programe alese în mod individual. Metode complexe care includ diferite moduri de acţiune asupra pielii şi a structurii subcutanate şi de corectare a siluetei fără intervenţii chirurgicale.
Principiul „nu dăuna” stă la baza activităţii noastre. Ne dorim pentru pacient cel mai bun rezultat, nu doar la nivel estetic, ci şi la nivel interior, terapeutic.

4.Curiozitatea şi perseverenţa sunt calitățile care mă ajută să-mi transform ideile în realitate. Chiar dacă este vorba de situaţii dificile sau chiar imposibile, voi răsturna munţii și voi atinge până la urmă acea culme a succesului! Mai e şi intuiţia. Apoi, planificarea minuţioasă, interesul faţă de părerile şi necesităţile clienţilor, plus încrederea în propria persoană.

05_opt

Vicedirector la Medazur Med Spa Data şi locul naşterii: 19 martie 1988, or. Chișinău, Republica Moldova Studii: ASEM, Facultatea Marketing și Logistică, ASEM, masterat în managmentul marketingului; MBA în Spa Marketing, în Alpine Center, the Swiss Business School for hotel&tourism managment.

5.Factorul medical în alegerea modului de viaţă e conştientizarea vieţii de zi cu zi. Trebuie să alegi în mod conştient ceea ce este mai bun pentru organismul tău. Şi această alegere trebuie să aibă loc în fiecare zi. De exemplu, apa este benefică pentru organism, apa înseamnă viaţă. Deci, trebuie să bem multă apă.
Familia mea este alcătuită din medici. Şi părinţii, şi bunicii s-au dedicat acestei meserii. Factorul medical a fost întotdeauna prezent în viaţa mea, încă de la naştere.

6.Perfecţiunea este ca orizontul. Oricât ai merge, nu îl atingi niciodată. Şi ar fi bine să nu alergăm în mod nechibzuit după perfecţiune, ci să atingem o stare de armonie interioară. Perfecţiunea nu este un scop, ci un vector de mişcare. Fiecare o înţelege în felul lui. Şi nu există limite în acest sens. De obicei atingem un scop şi începem imediat să mergem către următorul, atingând de fiecare dată un anumit nivel în viaţa noastră.

7.Este dificil pentru o femeie să facă afaceri. Este dificil să te transferi dintr-o atmosferă caldă şi plină de iubire într-o atmosferă rece, profesională, care necesită soluţii imediate şi o logică de fier. Însă am avut noroc. Am o afacere destul de „feminină” – despre sănătate, frumuseţe şi armonie. Şi atunci dispare acea alură „gravă” cu care este asociată o femeie de afaceri…
Bunicul m-a învăţat să am un spirit şi un caracter puternice, de la bunica am luat dragostea şi eleganţa în luarea deciziilor, de la mama – insistenţa, diligenţa şi căutarea adevărului, iar tata – ca fiu de medici renumiţi (bunicii mei) – m-a învăţat în primul rând să nu-mi fie frică de nimic, în al doilea rând – să mă bucur de viaţă (el este chirurg).

8.În prezent, în toată lumea domneşte criza, iar în astfel de perioade te gândeşti cum să supravieţuieşti, anume de aceea lumea afacerilor devine dură. Noi, însă, avem o ţară mică, iar astfel de noţiuni precum onoarea, integritatea şi umanitatea nu au dispărut încă.
Suntem înconjuraţi de oameni, suntem responsabili pentru angajaţii noştri, căci fiecare are propria lume şi propria viaţă. De aceea, trebuie să dăm dovadă de respect şi să sperăm că el este reciproc.
Caritatea a existat şi va exista întotdeauna! Compania „Medazur Med Spa” nu este o excepţie atunci când trebuie să ajutăm pe cineva, deci desfășurăm acţiuni de binefacere în permanenţă.

9.Nu trebuie să uiţi niciodată că eşti femeie. Puterea unei femei constă în blândeţe, înţelegere şi dragoste. Femeia este ca apa – ea este pretutindeni. Şi este întotdeauna insuficientă. De ea au nevoie toţi. Ea este viaţa. Să reziste în orice condiţii – în asta constă puterea unei femei. Să rămână în picioare şi să păstreze tot ce are mai scump. Puterea este în flexibilitate, acceptare, compromis. Da, cred că sunt puternică.

10.Un scop general e alcătuit întotdeauna din detalii. Important e să-ţi stabileşti corect priorităţile şi să fii consecventă. Pas cu pas, înaintând spre scopul tău, nu trebuie să uiţi să savurezi procesul la orice etapă, pentru că rezultatul unui scop atins nu este decât o clipă scurtă de fericire, pe care trebuie să o prinzi.

 

Text: Virginia Braga

Foto: Eva Elena