Devenind deja o tradiție, revista VIP magazin a adunat și a selectat cei mai de succes businessmeni, cei mai iscusiți manageri, cei mai siguri piloni ai societății, cei mai obiectivi reprezentanți ai mass-mediei și cei mai ingenioși și creativi oameni de artă, care datorită succeselor profesionale remarcabile, au șansa să obțină titlul de Omul anului.

Tu,  împreună cu echipa de experţi ai revistei „VIP magazin”, ai șansa să alegi cine merită titlul, ţinând seama de criteriile de apreciere: influenţă, putere financiară, succes şi notorietate.  În baza alegerii tale (care va conta în proproție de 40%), a consiliului de experți (30%)  și a colegiului redacțional (30%), vor fi aleși 100 de personalități care vor fi incluși în ediția specială  „TOP Omul anului 2016”.

Câștigătorii vor fi desemnați și anunțați în cadrul unui eveniment organizat în luna februarie a anului viitor.

Puteţi vota online o singură dată pe zi în sistem click, acordând un vot participantului preferat, iar dacă doriţi să acordaţi mai multe voturi, expediaţi un SMS la numărul scurt 2320 (tarif: 10 lei inclusiv TVA, egal cu 10 voturi). Voturile trucate vor fi anulate. Prin SMS, puteţi vota nelimitat. Textul mesajului în format corect va conţine doar numele participantului, de exemplu – Ion Ionescu. Numele participantului trebuie scris fără diacritice și semne de punctuație – Michele Dintrono. Serviciul este disponibil pe tot teritoriul Republicii Moldova, pentru abonaţii „Orange” şi „Moldcell”. Votul se va încheia pe 20 ianuarie 2017, ora 17.00.

Proiect de Sergiu Gavriliţă.

Poți vota aici.