2017 s-a dovedit a fi un an cuminte și ascultător pentru omul Victor Miculeț, dar și pentru o categorie mare de persoane care sunt clienți ai afacerilor în care acesta este implicat. Chiar dacă nu se poate lăuda cu salturi năucitoare ale coeficienților economici, el se declară mulțumit de constanța cu care aceste afaceri s-au dezvoltat – or, regula de aur a business-ului spune că cel mai dificil e să menții și să dezvolți o afacere. Sau, mai multe.

Dacă până nu demult Victor Miculeţ era supranumit de către presă Omul BMW, acum, fără probleme, i se poate spune şi Omul MINI, Honda sau Mitsubishi. Asta pentru că, în cel de-al 21-lea an de activitate al companiei AUTOSPACE SRL, al cărui director general şi proprietar este, aceasta este reprezentanţă oficială a brandurilor BMW, MINI, BMW Motorrad, Honda şi Mitsubishi în Republica Moldova, cu servicii de vânzare şi postvânzare.

AUTOSPACE SRL a continuat să muncească şi după ce a serbat jubileul de 20 de ani. A continuat să vândă şi să deservească, în aspect tehnic, automobile din clasa Premium şi nu doar, produse de granzii BMW, MINI, Honda şi Mitsubishi, dar şi motociclete BMW. AUTOSPACE SRL este singura companie de pe piaţa autohtonă cu statut de reprezentanţă oficială autorizată în vânzarea şi repararea motocicletelor BMW.

În rândul clienţilor, AUTOSPACE se bucură în continuare de popularitate automobilele din clasa Premium produse de bavarezi, iar aceştia, în continuare, pun la dispoziţia cumpărătorilor maşini testate, calitative şi performante. Maşini Premium, ce au devenit de ani buni pe gustul automobiliştilor moldoveni care au creat şi o familie – familia BMW.

Atât BMW, cât şi AUTOSPACE, în calitatea lui de reprezentant oficial pe piaţa locală, merg înainte – modelele sunt în permanentă schimbare, promiţând şi în acest an noutăţi marcante.

Vorbind despre rezultatele anului trecut, Victor Miculeţ se referă la intrarea reuşită pe piaţă a noul X3 – or, X-urile rămân cele mai populare şi printre consumatorii moldoveni, vânzările acestor modele fiind în permanentă creştere. Sunt maşini puternice şi sigure, SUV-uri care nu lasă automobiliştii la greu în condiţii dificile de trafic, dar care le permit acestora, concomitent, să simtă plăcerea de a conduce un automobil din clasa Premium. Aici vorbim şi despre cunoscutul şi apreciatul X5, stabilit şi afirmat pe piaţă deja, care este cel mai vândut şi reprezentativ model produs de BMW şi comercializat la noi de AUTOSPACE.

La capitolul noutăţi, compania le va face pe plac clienţilor în 2018 cu modele noi de la producătorul bavarez – noile X4, X5 şi mult aşteptatul model BMW X7. Fiind unul dintre lideri pe piaţa automobilelor de clasa Premium din Moldova, AUTOSPACE şi-a bucurat clienţii şi în 2017 cu un şir de promoţii ce ţin de vânzări, dar şi deservire, inclusiv cu oferte de finanţare atractive, unice pe piaţă.

Facem o trecere de la piaţa vânzărilor de automobile la cea bancară, domeniu în care Victor Miculeţ, la fel, şi-a făcut un nume. Este vorba, mai exact, de Banca Comercială „Moldova Agroindbank” S. A., al cărui preşedinte al Consiliului este. Lider pe piaţa bancară din R. Moldova, MAIB a rămas şi în 2017 o bancă foarte puternică, înregistrând şi în acest an un profit semnificativ. În asemenea condiţii, atât clienţii, cât şi acţionarii au rămas mulţumiţi. Victor Miculeţ speră şi va depune toate eforturile ca şi în 2018 MAIB să păstreze poziţia de lider. Pentru că, ştiţi sloganul băncii – Puterea stă în noi!

_f3a7733page_68_fmtFişier

Director general al AUTOSPACE SRL, preşedintele Consiliului MAIB

Data şi locul naşterii: 10 februarie 1950, s. Bolişoi Molochiş, r-nul Rîbniţa

Studii: Facultatea de Inginerie Mecanică a Universității Agrare de Stat din Moldova

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Text: Marcel Toma

Foto: Natalia Mitereva